Hírarchívum - 2013. május

Pletyka: a Dishonored-csapat dolgozik a Prey 2-n

Nagyon durva pletyka jutott el hozzánk így péntek estére, a Kotaku úgy tudja, hogy a Dishonoredet is tető alá hozó Arkane Studios vette át a Prey 2 munkálatait. Újrakezdik a projektet, 2016-ban várható a megjelenése.

Milyen lett volna a Darksiders III?

Az IGN elkapta Joe Madureirát néhány mondatra, aki elárulta a magazinnak, hogy mit tervezett a Vigil a Darksiders harmadik részére... Például négyfős kooperatív módot az apokalipszis lovasaival.

Megjelent a GRID 2, lehet launch trailert nézni

Amerikában már kedd óta kapható, nálunk pedig ma jelent meg a GRID 2, ennek apropóján pedig befutott a játék launch trailere is. A Codemasters címe az év egyik legjobban várt autóversenye, ez kétségtelen.

Az összes EA-címből kigyomlálják az online passt

Az Electronic Arts bejelentette, hogy nemcsak a jövőben hagy fel az online pass-rendszer alkalmazásával, de a már megjelent címeiből is kigyomlálja azt. A következő hetekben frissülnek az érintett játékok.

Kulisszák mögött a Watch Dogs

Ma már egy valamirevaló játék sem készülhet el motion capture-stúdió bevonása nélkül, és szerencsére a Watch Dogs karaktereinek mozgásáról is valódi színészek gondoskodnak majd. Erről szól az új fejlesztői napló.

Sony: a PS4 elsősorban játékkonzol

Elindult a szájkarate a két konzolgyártó között. Nemrégiben a Microsoft nyilatkozott úgy, hogy az E3-on mindent és mindenkit lesöpörnek a színről, most a Sony mutat be egy fityiszt az Xbox One multimédiás szolgáltatásainak.

Rayman Legends - főnökharc élesben

Az Official Nintendo Magazine jóvoltából két izgalmas mozgóképet kaptunk a Rayman Legendsről, melyben a Madman's Creation nevű főellenséggel csapnak össze hőseink. Sokára lesz még ősz!

Teaseren a Pro Evolution Soccer 2014

A Konami leszállította a soron következő focis játékának első kedvcsinálóját. Mint ismert, a sorozat engine-váltás előtt áll, a Kojima-féle Fox Engine felel majd a látványért, amit most nyúlfarknyi ideig mi is megcsodálhatunk.

Massive Chalice - a Double Fine taktikai stratégiája

Bemutatkozott a Double Fine legújabb projektje, amely a Kickstarteren tör babérokra. A Massive Chalice egy taktikai elemekkel megspékelt, körökre osztott fantasy stratégia lesz PC-re, Linuxra és Macre.

Kulisszák mögött a Castle of Illusion

A Sega Mega Drive 1990-es klasszikusa, a Castle of Illusion huszonhárom év után visszatér a képernyőkre. A felújított változat megpróbál teljesen hű maradni az eredetihez. Nézzünk bele a fejlesztők munkájába!