Hírarchívum - 2013. szeptember

Assassin's Creed IV - megvan a PC-s dátum

Végre napra pontos megjelenési dátumot kapott az Assassin's Creed IV PC-s változata, a játék a next-gen verziókkal együtt érkezik. Ráadásként egy új trailert és néhány képet tudunk még mutatni.

Blogajánló: Neverhood, Watchmen, S.H.I.E.L.D.

Ki ne szeretne egy Connort mintázó gyurmafigurával társasjátékot játszani a Komédiás ellen a S.H.I.E.L.D. központjában? Rájössz, hogy miről lesz szó? Nem? Nos, itt van az eheti blogajánló, ami segít a megfejtésben.

Thief - mozgásban Garrett új kalandja

A hétvégén megrendezett Eurogamer Expón az Eidos Montreal is képviselte magát a Thieffel. Az előadáson egy új gameplay jelenetet is levetítettek, így érdemes egy pillantást vetni rá. A sötétség a barátod.

Dead Rising 3 - nincs két egyforma zombi

A Capcom nyitott világú játékában soha nem látjuk kétszer ugyanazt a zombit vagy épületet. Mindez az automatizálásnak és a türelmes kézi alkotásnak köszönhető. Változatosságból már most jelest érdemel a DR3.

Ryse - kevesebb a poligon, de szebb a látvány

A Crytek vezérigazgatója megerősítette, hogy a Ryse 1600*900-as felbontásban fut, az előző buildhez képest csökkentették a poligonszámot, viszont az új shadereknek és a normal mappingnek köszönhetően a látvány mégis javult.

Fejlesztői naplón az NBA 2K14

A 2K Sports azt ígéri, hogy forradalmasítja a kosárlabdás játékok irányítását. A Pro Sticknek nevezett rendszer gördülékeny mozgást, bonyolult dobásokat és pontos passzokat eredményez. Erről szól az új fejlesztői napló.

Extra nehéz mód a Batman: Arkham Originsben

A Warner Bros. Montreal a legtapasztaltabb játékosoknak is szeretne kedvezni a Batman: Arkham Originsben, az egyik játékmódban mindössze egyetlen életünk lesz, úgy kell végigtolnunk az egész kampányt. Durva, mi?

Launch traileren az Armored Core: Verdict Day

A From Software óriásrobotos játéka, az Armored Core: Verdict Day már a boltokban van. A launch trailer még egyszer és utoljára bemutatja nekünk az ádáz mechás harcokat, a rajongók újabb remekművel gazdagodnak.

Jön az MXGP: The Official Motocross Videogame

A MotoGP után a Milestone a motokrossz világbajnokság hivatalos játékát készíti el. A csapatok és versenyzők teljes licencén felül a valóságos szimuláció megalkotását tűzték célul a fejlesztők. Tavasszal jelenik meg.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékok. Bár a következő napok is ígérnek néhány nagyobb megjelenést, a lendület kétségkívül alábbhagyott. De annyi baj legyen, úgyis élesedik a Grand Theft Auto Online!