Hírarchívum - 2013. december

2013 legolvasottabb hírei a Gamekapcson

Folytatjuk a szokásos év végi összefoglaló-sorozatunkat, a legolvasottabb blogok után ma a legolvasottabb híreink listája következik. A legtöbbet természetesen itt is a next-gen téma pörgött.

A tableteket is drágítja mostantól az Artisjus

Csökkennek 2014-ben az Artisjus által beszedett, a zenei és filmes tartalmak szabad magánhasználatát lehetővé tévő üreshordozó jogdíjak, azonban új kategóriaként megjelenik a tablet is - írja a HWSW.

Brit toplista: még mindig vezet a FIFA 14

Befutott az idei év utolsó brit toplistája: a győztes ezúttal is a FIFA 14 lett, utána pedig a Call of Duty: Ghosts és az Assassin's Creed IV: Black Flag következik - pont úgy, mint a múlt héten.

Újabb csúcsot döntött a Steam

Úgy tűnik, a karácsonyi szünet meghozta a gyümölcsét, rekordszámban játszottak a Steamen a minap: tegnap délben több mint 7,6 millió játékos használta a Valve szolgáltatását.

2013 legolvasottabb blogjai a Gamekapcson

Közeledik az év vége, ideje összefoglalni: megnézni mi volt 2013-ban a legnépszerűbb, a legérdekesebb, a legjobb vagy a legrosszabb. Most az év legolvasottabb blogjai következnek a Gamekapocsról.

Frissítve: Elázott a Hello Games irodája

Katasztrófába torkolt a Joe Danger és a No Man's Sky fejlesztőinek karácsonya: a csapat székhelyét elárasztotta a víz, az irodában minden számítógép és személyes holmi elázott.

Neki tényleg nagyon sok játéka van

Valószínűleg köztetek is akadnak olyanok, akik óriási játékkollekcióval büszkélkedhetnek, viszont Michael Thomassonnak, a jelenlegi Guinness-rekordernek úgysem érhettek a nyomába: neki több mint 11 ezer játéka van.

Betilthatták Kínában a Battlefield 4-et

Lapértesülések szerint Kína betiltotta a Battlefield negyedik részét, és bár a hírt még nem erősítették meg hivatalosan, a korábbi történések után nem lenne meglepetés a dolog.

2014-ben jelenik meg a Devil’s Third

Régen hallottunk már Itagaki új akciójátékáról, a Devil's Thirdről. A játék atyja szerint minden sínen halad: a projekt már nyolcvan százalékban elkészült, nincs akadálya annak, hogy jövőre a boltokba kerülhessen.

Hódítsd meg a világűrt a SpaceEngine-nel!

Most egy ingyenes szoftvert szeretnénk megosztani veletek, melyben bárki feltérképezheti a világűrt, bolygókat látogathattok meg, s egészen távoli galaxisokba is eljuthattok. Mindezt látványos grafika és remek zenék mellett.