Hírarchívum - 2013. július

HD-változatot kap a Homeworld első két része

A PAX Australia alkalmából a Gearbox Software bejelentette, hogy nem ül ölbe tett kézzel a nemrégiben megszerzett Homeworld-jogokon, hanem HD-változatot készít az RTS-széria első két részéből.

Folytatódik a Diablo III-féle Paranormal Activity

Újabb ideglelős teaserrel jelentkezett a konzolos Diablo III. Egy réveteg tekintető kislánnyal mindent el lehet adni, főleg, ha ránk villantja a szeme fehérjét. A Blizzard marketingesei az elcsépelt horrorok eszköztárához nyúltak.

Érkezik a Soul Calibur 2 HD Online

Tízéves a Soul Calibur második része, ennek örömére a Namco Bandai elkészíti a HD-változatot, amelyet online multiplayerrel is felvérteznek. Befutottak az első kedvcsinálók az ősszel PS3-re és Xbox 360-ra érkező bunyós címről.

Élőszereplős The Bureau-videó

Titkos kormányzati szerv, titkolózás, támadó földönkívüliek - mindent megkapsz majd a The Bureau: XCOM Declassifiedben. A hangulatot megalapozó, élőszereplős videósorozat indult - itt az első rész.

Fényképek a 2013 nyári MondoCon-ról

A budapesti Hungexpo területén javában zajlik már a 2013 nyári MondoCon. Magyarország legnagyobb anime, manga, sci-fi, fantasy és videojáték találkozóján mi is ott voltunk, jöjjenek hát a fotók!

Képeken a mobilos Transport Tycoon

Megérkeztek az első screenshotok a Transport Tycoon mobilos változatából. Érdemes vetni rájuk egy pillantást, Chris Sawyerék ugyanis belenyúltak egy csöppet a grafikába. Tetszik?

Készül a Dead Space-film

Úgy tűnik, az Electronic Arts megirigyelte a Ubisoft filmes törekvéseit, még be sem fejezte a Need for Speed-mozit, máris bejelentette, hogy a Dead Space-t is feldolgozza. Azért még messze van a premier.

South Park: Stick of Truth - basszák meg a DLC-t!

A South Park atyjai, Trey Parker és Matt Stone is részt vettek a Comic-Conon, ahol elmondták, meg kellett vágniuk a Stick of Truth forgatókönyvét. A kimaradt tartalommal inkább a rajzfilmsorozatot bővítenék majd.

Mégsem jelenik meg idén az Age of Wonders III

Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg idén az Age of Wonders III, igaz, a fejlesztők sosem rejtették véka alá, hogy esetleg eltolhatják a premiert. A lehető legjobbat akarják kihozni a folytatásból, ezért a csúszás.

Emmy-díjra jelölték a Halo 4: Forward Unto Dawnt

Nemcsak nekünk tetszett a Halo 4: Forward Unto Dawn, az ötrészes minisorozatot Emmy-díjra jelölték a legjobb főcím kategóriájában. Szeptemberben lesz a díjátadó, szurkoljunk!