Hírarchívum - 2013. június

Launch trailert kapott a konzolos Painkiller

Sokat kellett böjtölni, de végre megérkezett: péntek óta PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is kapható a Painkiller: Hell & Damnation. A remake-nek és folytatásnak is szánt játék launch traileréért erre fáradjatok!

Jól fogyott a Far Cry 3: Blood Dragon

Szép eladásokat produkált a Far Cry 3: Blood Dragon, a VHS-érát megidéző letölthető játék sikere miatt elképzelhető, hogy a Ubisoft más címei is kapnak hasonló mellékágat.

Kickstarteren a Satellite Reign

A Syndicate szellemi örökösének szánják a Satellite Reign című játékot, aminek a munkálataiban többek között Mike Diskett is közreműködik. A Kickstateren gyűjtenek pénzt a fejlesztéshez.

Négy percig mozog a felújított DuckTales

Úgy újítják fel a klasszikus Disney-platformereket, mintha kötelező lenne, ráadásul a DuckTales kifejezetten nagy vállalás volt a Capcom részéről, elvégre egy NES-en futó játék adta az alapanyagot.

A jövő héten jön a TrackMania 2: Valley

A jövő héten válik elérhetővé a TrackMania 2 soron következő kiegészítője, a Valley, ami egy raklapnyi pályával és új építőelemmel várja a rajongókat. Azt még nem tudjuk, hogy mennyibe kerül.

Gameplay traileren a Mario & Luigi: Dream Team

A Nintendo következő fokozatba kapcsolt, már ami a játékmegjelenéseket illeti. Júliusban például elstartol a Nintendo 3DS egyik legígéretesebb first party címe, a Mario & Luigi: Dream Team. Ebbe nézünk most bele.

A hétvégén ingyenes a mobilos Carmageddon

Ma és holnap ingyen tölthetjük le a Carmageddon mobilos verzióját iOS-re és Androidra. Mi a gáláns gesztus oka? Csupán annyi, hogy a Stainless Games most ünnepli tizenhatodik születésnapját! Isten éltesse!

Infók a The Walking Dead: 400 Daysről

A Telltale Games illetékesei leültek egy kicsit csevegni a The Walking Dead: The Game DLC-jéréől, ráadásul a mindezt videóra is vették. Egy önálló epizóddal van dolgunk, melyben öt különböző karaktert irányíthatunk.

Júliusban jön a Serious Sam Collection

Lemaradtál volna a horvát Croteam zseniális életművéről, vagy csak egy gyűjteményes kiadásra vágysz? Nem tudod mi fán terem Serious Sam? Mindennél jobban szereted az agyatlan FPS-eket? Akkor most figyelj!

Közel tíz percen át mozog a Saints Row 4

Még az E3-on zárt ajtók mögött bemutatott demót most a játék producere, Jim Boone kommentálja nekünk, s a felvétel alapján olybá tűnik, hogy a Saints Row 4 még az inFamousból is csúfos tréfát űz. De jól áll neki!