Hírarchívum - 2013. április

Itt vannak az új GTA V-előzetesek

Ahogy azt a Rockstar megígérte, ma pontban öt órakor befutottak a Grand Theft Auto V legújabb kedvcsinálói. Igen többesszámban, mert rögtön három trailert is kidobtak a srácok a játékból.

Lost Planet 3 - videón a kampány első percei

Még egy érdekes videó jutott mára, ezúttal a VG247 jóvoltából nézhetjük meg a Lost Planet 3 egyjátékos kampányának nyitójeleneteit. Az anyag spoileres lehet, csak akkor nézd meg, ha ez nem zavar!

Ingyenes lesz a hétvégén az Xbox Live

Ingyenes lesz a hétvégén az Xbox Live Gold-tagsága, ez azt jelenti, hogy három napig mindenki fizetés nélkül multizhat online, és díjmentesen férhetünk hozzá a Goldhoz kötött szolgáltatásokhoz is.

Új trailert kapott a Killer is Dead

Új előzetes érkezett Suda 51 Killer is Deadjéhez, és mint olyan, ezúttal sem szűkölködik cicikben. Most végre mozgás közben láthatjuk, milyenek lesznek a gigolo-küldetések.

Terjeszkedik a Game Developers Conference

Novemberben is lesz Game Developers Conference, igaz, a Game Developers Conference Next és az App Developers Conference némileg más fókusszal közelít a játékfejlesztés felé.

Megfuttatja a japánokat az új Sonic-játék

Első blikkre csöppet szürreális játéktermi gépet mutatott be a Sega, és bár még másodjára sem látjuk kifejezetten sok értelmét, egy-két alkalommal biztosan szórakoztató lehet: a lényeg, hogy úgy fussunk, mint Sonic.

Watch_Dogs - egy óra plusz tartalom PS4-en is

A Ubisoft tisztázta a helyzetet: a korábban nyilvánosságra került dobozfotó alapján a PS3-as verzióval játszók 60 percnyi extra tartalomnak örülhetnek, de ezt a Sony next-gen gépének leendő tulajdonosai is megkapják majd.

Company of Heroes 2 - lesz Theater of War mód

A Relic bejelentette, hogy a készülő második világháborús RTS-ét az úgynevezett Theater of War játékmóddal is felvértezi, ami különböző megtörtént eseményeket dolgoz fel az egyjátékos és a többjátékos szegmensben.

BioShock: Infinite - új társat kapunk a DLC-ben?

Egy árulkodó LinkedIn-profil szerint az Irrational Games azt tervezi, hogy egy új, mesterséges intelligencia által vezérelt társsal bővíti a BioShock Infinite-et. Szegény Elizabeth ennek a hírnek biztosan nem örül.

Xbox-exkluzív lesz a Respawn első játéka?

A szárnyra kélt híresztelések szerint a Respawn Entertainment várva-várt első alkotását kizárólag Xbox 360-on vagy a Durangón élvezhetjük, valamint állandó online kapcsolat szükséges a játék futtatásához.