Hírarchívum - 2013. október

A jövő héten jön a Ryse-websorozat

A Microsoftot megihlette a Spartacus-széria sikere és élőszereplős websorozatot készített a Ryse: Son of Rome alapján. Az első epizód november ötödikén érkezik Machinimára. Vér és dráma minden mennyiségben.

65 millióan vannak a Steam-felhasználók

Nem közölt különösebben részletes statisztikát a Valve, de azt bejelentette, hogy mára több mint 65 millióan vannak a Steam-felhasználók. Nem volt eseménytelen a szolgáltatás elmúlt egy éve.

Érkezik a Mortal Kombat: Shaolin Monks HD?

Ed Boon teljesen váratlanul, hovatovább modern közegben - a Twitteren - szellőztette meg, hogy már készül a Mortal Kombat: Shaolin Monks HD-változata letölthető formában. Persze csak akkor, ha nem ugratásról van szó.

Launch traileren a WWE 2K14

A hét elején landolt Amerikában a WWE 2K14, hozzánk pedig holnap érkezik a 2K Sports első pankrációs játéka. A fejlesztőket a THQ-tól örökölték, így a hagyomány folytatódhat az új kiadónál is.

Itt a Heavenly Sword-film előzetese

Animációs film készül a Ninja Theory akciójátéka alapján. A történet hűen követi az alapanyag sztoriját, így a rajongóknak mindenképp ajánlott fél szemmel követni a projektet. Már befutott az első trailer is.

Klasszikus Sega-játékok landolnak 3DS-en

A japán kiadó bejelentette, hogy olyan klasszikus címek landolnak hamarosan a Nintendo handheldjén, mint a Sonic the Hedgehog, Streets of Rage és a magyar fejlesztésű Ecco the Dolphin. Nosztalgiázók figyeljenek!

Draugen - horror a Dreamfall Chapters-csapattól

Horrorjátékot mutatott be a Dreamfall Chapters felett is bábáskodó Red Thread Games: a címet PC-re és next-gen konzolokra is fejlesztik, és a 1920-as évek Norvégiájába látogatunk el benne.

Képeken a Metal Gear Solid 5

Négy új képet kaptunk a Metal Gear Solid folytatásából, igaz, a látnivalók nem tartogatnak túl sok újdonságot: a korábban bemutatkozott demókból lőttek néhány fotót Kojimáék.

Castlevania: LoS - Mirror of Fate HD - launch trailer

PlayStation Networkön is tiszteletét tette a Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate HD, s ennek apropóján befutott a játék launch trailere. A vásárlók megkapják a nagygépes Lords of Shadow 2 demóját is.

Új főszereplővel jön az Outlast első DLC-je

Folytatódik az idei év talán legjobban sikerül horrorjátéka, az Outlast. A Red Barrels bejelentette, hogy már javában dolgoznak az első DLC-n, melyben egy új főszereplő került terítékre. A rémálom még nem ért véget.