Hírarchívum - 2020. február

Pumpkin Jack - platformer a MediEvil nyomdokain

Boredom Kingdom lakói unalmas figurák, ezzel pedig az Ördög agyára mennek. Amikor rájuk szabadítja az Örök Éjszaka Átkát, még képesek azt is tönkretenni egy ősi mágus megidézésével. Jacken múlik, hogy a kotnyeles parasztok ne nyerjenek.

Mennyiért adta az Activision a streamjogait?

Az elmúlt két évben a Twitchen követhettük nyomon az Overwatch vagy a Hearthstone bajnokságait, az Activision Blizzard azonban átvitte a YouTube-hoz a játékait. Vajon mennyit kaptak érte?

Csúszik az Empire of Sin

Az Empire of Sint a tavalyi E3-on leplezték le, mint John Romero és a Paradox Interactive közös játékát. Eredetileg idén tavaszra tervezték a megjelenést, de végül az elcsúsztatás mellett döntöttek.

A The Witchert sem kerüli el a VR-láz

Rajongói fejlesztésű VR-mod készül a The Witcher első része alapján, mely az Oculus, a HTC és a Windows Mixed Reality szemüvegeivel repíti majd el a játékosokat Kaer Moren romos csarnokaiba.

Friss képeken a Fallout 4: New Vegas

Újabb ízelítő érkezett a rajongói fejlesztésű projektről, melynek célja, hogy az Obsidian Etnertainment legendás Fallout: New Vegas címét megújult és egyben feltuningolt formába ültesse át.

Az Epic még eggyel növeli a tétet

Azt hittétek, hogy a héten csak egy játékot kapunk ingyen az Epic Game Store jóvoltából? Hát, ezt jól benéztétek! Csütörtöktől a már korábban beígért Faeria mellé csatlakozik az Assassin’s Creed: Syndicate is.

Switchre látogat a Warface

Ha a Nintendo eShop drága kínálatában próbálsz ingyenes tartalmak után kutakodni, akkor van egy jó hírünk a számodra! Végre a Nintendo konzolján is elrajtolt a Crytek free-to-play címe, melyet a mai naptól már tölthetünk is.

Egyedi Cyberpunk-videokártyát készített az NVIDIA

Az utóbbi napokban különös pingpongozás zajlott az NVIDIA és a CD Projekt RED Twittere között, ma pedig végre lehullott a lepel a közös projektről. A videokártyagyártó bemutatta a GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Editiont.

Quantum League - az időgörbítő online lövölde

Különös koncepcióval készülnek a Drone Strike Force alkotói. A Quantum League egy kompetitív lövöldözős sportjáték, ami tartogat egy nagy csavart: egyszerre több idősíkon harcolhatunk, gyakorlatilag önmagunk csapattársaként.

Mi is az a DOOM Eternal?

Valószínűleg nem sok olvasónknak kell bemutatnunk a DOOM Eternalt, de a játék legújabb előzetese felett akkor sem érdemes elsiklani. A rövid, de annál velősebb kedvcsináló kellően felkészít minket a pokol felforgatására.