Hírarchívum - 2020. február

Jól teljesít a Steamen a Metro Exodus

Közel egyévnyi várakozás után lejárt az Epic Games Store-exkluzivitás, és a 4A Games posztapokaliptikus alkotása végre ellátogatott a Steamre is. Az eddigiek alapján ráadásul egészen jól teljesít az új platformon a játék.

Cyberpunk 2077 - irány a GeForce Now!

Ráadásul már rögtön, a megjelenés napjától. Ha eddig féltél tőle, hogy a géped nem elég erős Keanu Reeves és V közös kalandjaihoz, akkor most végre fellélegezhetsz, ráadásul a streameléssel a látványra sem lesz panasz.

Dátumot kapott a Mount & Blade II: Bannerlord

Egy dátum és a Bannerlord egy mondatban… Még leírni is furcsa. Akárhogy is, úgy néz ki, hogy tényleg közeleg Taleworlds Entertainment hosszú-hosszú évek óta várt alkotása, mely márciusban lép Early Access-státuszba.

Frissítve: Áprilisban gördül ki a SnowRunner

A Spintires: MudRunner spin-offja megkapta a végleges megjelenési dátumát, mellé pedig néhány friss képet, illetve időközben még egy trailer is kiszivárgott. Ki gondolta volna, hogy ilyen veszélyeket rejt a téli off-road?

Sea of Thieves - a legénység már lángol

A Rare hivatalosan is elérhetővé tette a kalózos játék e havi frissítését Crews of Rage alcímmel, melyben az új kalandok és kincsek mellé némileg szívósabb és lobbanékony kedvű csontvázakat is kapunk.

Élő hajókat is vezethetünk a No Man’s Sky-ban

A No Man's Sky soron következő frissítésében a játék univerzumának eddigi legfurcsább lakóival találkozhatunk: élő, lélegző hajókkal. Azon túl, hogy felnevelhetünk egy sajátot, egy küldetésben még az eredetüket is megismerjük.

Nyílt világú folytatást kap a Dangerous Driving

Az egykori Criterion-alkalmazottak a Dangerous Drivingban élesztették fel a Burnout-sorozat szellemiségét, a folytatás pedig a Paradise alcímű rész nyílt világához nyúl vissza.

A THQ Nordic anyacége megvette a Sabert

A Saber Interactive az utóbbi években a Nintendo Switchre készült portjaival volt jelen a piacon, de a THQ Nordic anyacégének figyelmét az önállóan készített World War Z sikere keltette fel.

Űrbéli roncsvadászat a Hardspace: Shipbreakerrel

A Hardspace: Shipbreaker esélyt ad mindenkinek, aki arra vágyott mindig is, hogy az űrben legyen roncstelepi bontómunkás. A gravitáció nélküli, valósághű fizikát ígérő közegben azonban vigyáznunk kell, ha a roncs zúz le minket, annak ára lesz.

BioMutant - nagy a csönd, de nem halt meg

Több mint egy éve hallottunk legutoljára a BioMutantról. Akkor még egész biztosak voltak a fejlesztők egy 2019-es megjelenésben, de az év elmúlt, a játék pedig sehol. Megijedni nem kell, a fejlesztés tart, de több időt vesz igénybe, mint gondolták.