Hírarchívum - 2020. február

Eli Roth rendezi a Borderlands-filmet

Új taggal bővült a Borderlands-család: Eli Roth rendezővel. A horrorokban jártas Roth lesz felelős a Borderlands mozivászonra adaptálásáért, amelyben a Csernobilt író Craig Mazin is segíti.

Ilyen lesz az élet az új Animal Crossingban

Ma délután dedikált Directet szánt az Animal Crossing: New Horizonsnak a Nintendo, amelyben számtalan apró részletet árult el a márciusban megjelenő játékról. Lássuk a főbb bejelentéseket!

Ingyenesen tölthető az Assassin's Creed: Syndicate

Az Epic Games Store ezen a héten is két játékot tett ingyenessé, ezek közül az egyik ráadásul egy AAA-kaliberű fejlesztés: jövő csütörtökig az Assassin's Creed: Syndicate-et is hozzácsaphatjuk a könyvtárunkhoz.

Traileren a Pokemon Mystery Dungeon remake-je

Hamarosan boltokba kerül a Pokemon Mystery Dungeon: Rescue Team DX, a 2006-ban Game Boy Advance-re, illetve Nintendo DS-re megjelent játék felújított változata lesz. Nézzünk meg belőle egy új előzetest!

Kémbulit hozott magával a Fortnite új évada

Talán a közelgő James Bond-film miatt, de a Fortnite legújabb évada a kémek körül forog majd: az Ügynökséggé átváltozott Eye Landért a Ghost és a Shadow ügynökei harcolhatnak majd.

Új VR-kontrollert szabadalmaztatott a Sony

Úgy tűnik, a Sony sem erőltetné a végtelenségig a PlayStation Move használatát a PlayStation-hívő VR-játékosok számára, az egyik szabadalma már egy sokkal korszerűbb VR-kontrollerről árulkodik.

Három új Cosmos-modellel rukkolt elő a HTC

A tavaly bemutatkozott HTC Vive Cosmos jelenleg a HTC mainstream közönségnek szánt VR-szemüvege, az igazi érdekessége azonban az, hogy az előlapja moduláris, és így cserélhető. A gyártó ezt igyekszik is kihasználni.

Csak nyáron érkezik a Desperados III

Váratja még egy picit a rajongókat a THQ Nordic a Desperados harmadik részével, a játék ugyanis csak a nyár folyamán kerül boltokba. Viszont akad jó hírünk is, a korábbi részek legendás karaktere, Doc McCoy visszatér!

Lemondta a Sony a PAX Eastet a koronavírus miatt

Az utolsó pillanatban jelentette be a Sony, hogy a terveivel ellentétben mégsem vesz részt a jövő heti PAX Easten. A hír duplán fájdalmas, hiszen itt próbálhatta volna ki először a nagyközönség a The Last of Us folytatását.

Subnautica: Below Zero - hajóroncsok nyomában

Szegény thalassophobiában szenvedő játékosokat nem kíméli az Unknown Worlds Entertainment csapata, és a fagyos mélytengeri kalandok ezúttal gyönyörű fényekkel és rémisztő hajóroncsokkal bővülnek.