Hírarchívum - 2020. február

A GTA IV márciusban visszatér a Steamre

Januárban kikerült a Steam boltjából a GTA IV, amiért a Rockstar Games nem tudott újabb kulcsokat generálni hozzá. Szerencsére márciusban újra kapható lesz a játék, mert a probléma elháríthatónak bizonyult – mégis áldozatokkal járt.

Készül a Gothic Remake

Sikeresnek bizonyult a Gothic Remake játszható teasere, így a THQ Nordic és a Piranha Bytes végül tényleg elkészíti a klasszikus szerepjáték felújított változatát. A játék a következő generációs konzolokra is ellátogathat majd.

Hamarosan megmutatja magát a Baldur's Gate III

A Larian Studios is ellátogat Bostonba a jövő héten esedékes PAX Eastre. Érdemes lesz figyelemmel követnünk az eseményt, ugyanis ekkor láthatjuk először a Baldur's Gate III játékmenetét.

Uncharted-film - nincs rendező, de indul a forgatás

Így vagy úgy, de hamarosan kezdetét veszi a több mint egy évtizede húzott-halasztott Uncharted-film forgatása. Habár új rendezőről még továbbra sincs hír, Tom Holland elárulta, hogy néhány héten belül megkezdődnek a munkálatok.

Lelőtték a Project Novát, új EVE-shooter készül

Habár eddig nem jártak sok sikerrel, a CCP Games ragaszkodik hozzá, hogy egy lövöldözős játékkal bővítse az EVE Online sci-fi univerzumát. Leállt a Project Nova fejlesztése, de a helyét átvette egy újabb tervezet.

Saját Nintendo Directet kap az Animal Crossing

Mára teljesen megszokhattuk, hogy a Nintendo a Direct nevezetű livestreamjeivel borítja a nyakunkba a legújabb infókat az érkező exkluzívjairól. Holnap ilyen kezelésben részesül az Animal Crossing: New Horizons is.

100 GB-ot foglal a Final Fantasy VII Remake

Habár a Final Fantasy VII Remake megjelenésére még szűk két hónapot kell várnunk, néhány helyen már megkezdték a játék borítóinak nyomtatását. Innen szivárgott ki a cím várható mérete is.

Nintendo Switch-hiányt okozhat a koronavírus

A koronavírus-járvány a különböző kínai gyárakban is egyre nagyobb fennakadást okoz, amelynek az egyik elszenvedője a Nintendo. Japánban már most is nehéz Nintendo Switchet kapni, de a nyugati piacokon is hiány léphet fel.

Kimagasló évet zárt a Paradox Interactive

A leginkább a hihetetlenül összetett stratégiai játékairól ismert Paradox Interactive rekordméretű játékosbázissal zárta 2019-et. A kiemelkedő érdeklődés a játékaik iránt a bevételeiken is meglátszik.

Újabb játékok az Xbox Game Passben

A hónap elején már bővült az Xbox Game Pass, a Microsoft azonban egy második hullámot is tartogatott. Február utolsó hetében a konzolosok hat, a PC-sek öt újabb játékhoz férhetnek hozzá.