Hírarchívum - 2020. február

Rövid kedvcsinálón a Marvel's Avengers

A minap előrendelhetővé vált a Marvel's Avengers, a Square Enix pedig ennek apropóján egy rövid kedvcsinálóval és a borítóként is funkcionáló artworkkel lepte meg az érdeklődő játékosokat.

Bleeding Edge - Gizmo is bemutatkozik

A Bleeding Edge tizenkét érdekes karaktere közül El Bastardót már részletesen megismerhettük, akitől ezúttal Gizmo veszi át a stafétát az óriásit robbanó rakétáival és spéci lépegetőjével.

Valentin-napi trailert kapott a Wasteland 3

Igaz, hogy az inXile Entertainment csapatának májusban érkező játéka az agressziótól hemzsegő fagyos senkiföldjén játszódik, ám még az ilyen zord helyekben is meg lehet majd látni a szépséget. Pláne Valentin-napon.

Mozgásban a Halo: Combat Evolved - Anniversary

Hamarosan tovább bővül a PC-s The Master Chief Collection, melynek következő címe a Combat Evolved - Anniversary lesz. Utóbbi első bétatesztelése a napokban kezdetét vette, így meg is érkeztek az első gameplay felvételek róla.

Stranger Things - Oroszországból szeretettel

Megkapta az első nagyobb lélegzetvételű teaser előzetesét a Stranger Things negyedik évadja, melyben ezúttal már tényleg magunk mögött hagyjuk Hawkinst. Az új helyszín mellé pedig egy hatalmas csavar dukál.

Ilyen lesz a Final Fantasy VII Remake nyitánya

Az elmúlt években sajnos úgy alakultak a fejlesztési munkálatok a Square Enix berkein belül, hogy a tervezettnél jóval tovább kellett várnunk a legendás játék felújított verziójára, de most már közel a rajt. Újabb ízelítőt kaptunk hozzá.

Shenmue III - új kalandokkal vár a második DLC

A januári kiegészítő után napokon belül érkezik a folytatás. A Story Quest Pack alcímű kiegészítő olyan történettel várja a játékosokat, amely során újra találkozhatunk egy titokzatos régi ismerőssel.

A Sony a PlayStation 5 árával küzd

A Bloomberg értesülései szerint a Sonynak meggyűlt a baja az új konzolgenerációjuk árával. A drága alkatrészekből gyártott eszközöket ugyanis nagy veszteség árán tudnák olcsóbban adni, a magas ár azonban vásárlókba kerülhet.

Megjelent a Wolcen: Lords of Mayhem

A Diablo III ihlette Wolcen: Lords of Mayhem négy év után végre túllépett a korai hozzáférésen – már megvásárolható a Steamen. A játék kiterjedt fejlődési rendszert, taktikus harcot és gyönyörű látványt ígér.

Videón látható Robert Pattinson Batmanként

Matt Reeves filmje egy ideje egymás után igazolja az érdekesebbnél érdekesebb színészeket a különböző Batman-gonoszok szerepére, most azonban végre magára a főszereplőre is vethetünk néhány pillantást.