Hírarchívum - 2020. február

Két új játékon dolgozik a Stardew Valley alkotója

Korábban is érkeztek hírfoszlányok, miszerint Eric Barone, a Stardew Valley megálmodója új játékon dolgozik. Most a fejlesztő megerősítette: két projekt is készülőben van, melyek közül az egyik a Stardew Valley világában játszódik.

Félórán át pörög a Corruption 2029

Alig néhány napja láthattuk a Corruption 2029 első előzetesét, a Mutant Year Zero: Road to Edenért is felelős The Bearded Ladies és a Funcom azonban időszerűnek találták, hogy egy kis nyers játékmenetet is bemutassanak.

Shadow Arena - közeleg a béta

Akkora sikert aratott a Shadow Arena, a Black Desert Online saját battle royale-módja, hogy az önálló játékként folytatja tovább a pályafutását. A hónap végén már mi is kipróbálhatjuk a bétaváltozatot.

Modern Warfare - nyílt titok a battle royale

Eddig is minden jel erre utalt, de most már szinte garantált, hogy hamarosan battle royale-játékmóddal bővül a Call of Duty: Modern Warfare. A legújabb intró mellett a játék átdolgozott menüje is ezt támasztja alá.

Új címen fut Amerikában a Ragadozó madarak

Valljuk be, a Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) nem a világ legegyszerűbb címe. Miután a film siralmas rajtot vett a jegypénztáraknál, a Warner Bros. új marketingstratégiába kezdett.

The Division 2 - visszatérés New Yorkba

Jövő hónapban új expanziót kap a The Division 2, a helyszín pedig ismerős lesz: a Warlords of New York a Nagy Almába, azon belül is a hurrikán sújtotta Manhattanbe kalauzol vissza bennünket.

Metro Exodus - kedvcsinálón az új DLC

A mai napon elérhetővé vált a Metro Exodus második és egyben utolsó kiegészítője, a Sam's Story. A megjelenés mellé egy kedvcsinálót is kaptunk, amely kiadós betekintést nyújt az új kalandokba.

Dreams - befutott az utolsó előzetes

A korai hozzáférésű változattal játszók mától, a többiek pedig péntektől eshetnek neki a Media Molecule legújabb játékának, amely ennek apropóján megkapta a maga launch trailerét is.

A next-gen konzolokra is megjelenik az Outriders

A tavalyi E3-on hallottunk utoljára a Square Enix és a People Can Fly közös projektjéről, a készítők azonban most megtörik a csendet: ma egy új trailert kaptunk a játékból, hamarosan pedig alaposabban is belenézhetünk majd.

Hokko Life - Animal Crossing-klón PC-re

Miközben a Nintendo Switch-tulajok tűkön ülve várják az Animal Crossing: New Horizons megjelenését, a PC-sek Robert Tatnell Animal Crossing-klónjának, a Hokko Life-nak örülhetnek.