Hírarchívum - 2020. február

Squadron 42 - Hollywood fele már a fedélzeten

Újabb előzetest kapott a Star Citizen fejlesztőinek egyjátékos kalandokkal kecsegtető alkotása, melyen hat percen át nézhetjük, hogy a világ leghíresebb színészei miként festenek majd az űrhajós megaprojekt világában.

A hónap végén érkezik a Bloodroots

Némi késés után végre végleges premierdátumot kapott a Bloodroots. A Paper Cult Games jellegzetesen rajzfilmszerűen festő akciójátékában minden kezünkbe akadó tárgy épp olyan veszélyes fegyver lesz, mint egy kard vagy pisztoly.

Ezúttal a Yager Developmentbe fektetett a Tencent

Talán senki nem fog meglepődni azon, hogy újabb fejlesztőstúdió mögé vásárolta be magát a Tencent. A kínai óriásvállalat ezúttal a Spec Ops: The Line és a The Cycle fejlesztőjét, a Yagert nézte ki magának.

Hatalmas csatahajókkal erősít a PlanetSide 2

A PlanetSide 2 mindig is a hatalmas, kontinenseken átívelő csatáiról volt ismert, a következő frissítés azonban új szintre emeli a játék grandiózumát. Óriási csatahajók, koordinált invázió, masszív védőpajzsok - erről szól az Escalation update.

Így készülnek a Halo Infinite hangeffektjei

Új videósorozatba kezdett a 343 Industries, így mi is beleshetünk, vagyis inkább befülelhetünk a Halo Infinite kulisszái mögé. Egy biztos: komoly fegyverropogásra, motorbőgésre és fura állathangokra számíthatunk.

Dragon Ball FighterZ - érkezik a harmadik szezon

A Bandai Namco hatalmas gólt lőtt a Dragon Ball FighterZ-zel, így nem csoda, hogy idén sem feledkezik meg a bunyós játékról. A harmadik szezon öt új karaktert és egy érdekes új játékelemet hoz majd magával.

Nioh - túl a hárommillión

A Koei Tecmo büszke lehet a Team Ninja 2017-es alkotására, a Nioh ugyanis a harmadik születésnapjára átlépte a 3 milliós eladások igen tisztességes mérföldkövét. Reméljük, hogy a folytatásban sem kell majd csalódnunk!

Szlovákiában alapított stúdiót a THQ Nordic

Ahogy azt az elmúlt évek felvásárlásai bizonyították, a THQ Nordic nem fél fejlesztőcsapatokba önteni a pénzt. A minap egy vadonatúj stúdió megalapítását jelentették be, amelynek a székhelye Pozsonyban van.

Még februárban elrajtol a Space Channel 5 VR

Nem csak a Sonic körül forog a világ, a Sega legalábbis gondol az eredetileg Dreamcasten debütált Space Channel 5 rajongóira is. A sorozat VR-os mellékága még ebben a hónapban elrajtol.

Brit toplista: ismét a FIFA 20 vezeti a toplistát

A látványos meglepetések ezúttal is elmaradtak, azonban történt néhány érdekes változás a brit játékeladási toplistán. A FIFA 20 és a Call of Duty: Modern Warfare például helyet cseréltek, így ismét az EA Sports vihette haza az aranyérmet.