Hírarchívum - 2020. február

Frostpunkkal erősít a Humble Choice

Megérkezett a Humble Choice februári felhozatala, melyben a főszerepet ezúttal a 11 bit studios fagyos stratégiai játéka kapta, de azért bőven akad még mellette más érdekes cím is, ami miatt érdemes lecsapni az ajánlatra.

Gyorstalpaló a Bleeding Edge-hez

Jövő héten a Game Pass-előfizetők és a Bleeding Edge előrendelői már bele is vághatnak a bétázásba, így a Ninja Theory csapata elérkezettnek látta az időt, hogy egy részletes összefoglalóban mutassa be, mi is vár majd pontosan a játékosokra.

Mobiljátékként térhet vissza a Crash Bandicoot

A szivárgások szerint készül az új Crash Bandicoot-játék, a rossz hír viszont az, hogy egy mobilos fejlesztésről van szó. Az eddigi látnivalók és infók alapján egy endless runnerrel lesz dolgunk.

Meglepő módon idén is kapunk Call of Dutyt

Az Activision Blizzard is közzétette a legfrissebb pénzügyi helyzetjelentését, egyúttal pedig szót ejtett arról, hogy milyen játékokra számíthatunk tőle az idei évben. Meglepő módon egy új Call of Duty is lesz közöttük.

HWSW: Samsung Galaxy Fold teszt

A hajtogatható pionír egészen egyedi élményt nyújt, arról azonban korai lenne beszélni, hogy megéri az árát. Nagytestvérünk, a HWSW alapos elemzésnek vetette alá a Samsung Galaxy Foldot.

Megérkezett Harley Quinn a Fortnite-ba

Némi teaselést és pletykálkodást követően Harley Quinn is megérkezett a Fortnite világába. Az időzítés nem véletlen, az Epic Games és a Warner a Birds of Prey premierje miatt csapott egymás markába.

PlayStation 4-re is megjelenik a Below

Hamarosan a PlayStation 4-tulajdonosok szerencsét próbálhatnak a Below rejtélyes szigetén, a Capybara Games ugyanis a Sony konzoljára is elhozza a roguelike-játékot. Érkezik egy új frissítés is mellé, ezzel kicsit könnyebb lesz az élmény.

Broomstick League - a nemhivatalos kviddics-játék

A Virtual Basement és a Blue Isle Studios összeállt egy Harry Pottert utánzó élmény létrehozásáért, amit csak azért hívnak Broomstick Leauge-nek, mert a kviddics már le van védve.

Csökkentek a Take-Two bevételei 2019 végén

Hiába nőtt robbanásszerűen az igény a Take-Two játékaira a karácsonyi időszakban, a harmadik pénzügyi negyedévben mégis gyengébben teljesített a cég, mint egy évvel ezelőtt.

Sikeres a Valve review bombing ellen vívott harca

Egy éve vezetett be egy új rendszert a Valve, amely arra hivatott, hogy megakadályozza a review bombingot: amikor a játék minőségén kívül álló okokból próbálják lepontozni azt a felhasználók. Most elemezték a rendszer működését.