Hírarchívum - 2020. február

Nem hoz szégyent a címére a Beautiful Desolation

A Stasis készítőinek legújabb Kickstarter-kampánya is sikeres lett: hamarosan megjelenik a Beautiful Desolation. A játék hű marad a nevéhez, egy gyönyörű, posztapokaliptikus világban kalandozhatunk majd.

Vin Diesel: két részben jön a tizedik Halálos iramban

A folyton száguldó autós filmsorozat hamarosan végleg leparkol, legalábbis az ígéretek szerint. Vin Diesel egy interjújában azt mondta, már régóta tervezik a záródarabot, amely a legjobb lesz, ha két részre bontva készül el.

Rod Fergusson a Blizzardhoz igazol

Rod Fergusson neve egybeforrt a Gears of War-szériáéval. 2005 óta dolgozott a sorozat újabb és újabb darabjain, ez a munka most a végéhez ért. A szakember márciustól a Blizzard csapatát erősíti.

Sam Raimi állhat a Doctor Strange 2 élére

A 2000-es évek három Pókember-filmjét is rendező Sam Raimit szemelte ki a Marvel a Doctor Strange in the Multiverse of Madness élére a januárban távozott Scott Derrickson helyett.

Darksburg - zombihentelde a Northgard alkotóitól

A Northgard alkotói a vikingeket középkori zombikra cserélték, ebből lett a Darksburg. Az izometrikus nézetű co-op játékban három barátunkkal karöltve kezdhetünk zombiirtásba.

Frissítve: Ismét bővül az Xbox Game Pass kínálata

Ebben a hónapban sem maradnak újdonság nélkül az Xbox Game Pass előfizetői. A szolgáltatás konzolos változata három új címmel bővül: kapunk egy nagyszerű JRPG-t, egy kooperatív lövöldét és egy négyfős puzzle-játékot.

Hivatalosan is elindult a GeForce Now

Kilépett a bétafázisból az NVIDIA felhőalapú szolgáltatása, így mindenki teljes pompájában élvezheti a GeForce Now adta lehetőségeket, akár ingyenesen is. Kedvenc játékainkat mostantól bárhova magunkkal vihetjük.

Phil Spencer: a Google és az Amazon a konkurencia

Egyre világosabbá válik, hogy a Microsoft a felhőben látja a videojátékok jövőjét. Az Xbox feje, Phil Spencer elárulta, hogy a Sony és a Nintendo helyett a későbbiekben a Google és az Amazon lehetnek a Microsoft valódi konkurensei.

Modern Warfare - visszatér Ghost és a Rust

Jövő héten megkezdődik a Call of Duty: Modern Warfare második szezonja, így nem hiányoznak majd az új fegyverek, operátorok és térképek sem. Minden jel arra utal, hogy mindegyik kategóriában régi közönségkedvenceket láthatunk viszont.

Újra bejelentették a Door Kickers 2-t

A KillHouse Games még 2016-ban jelentette be először a Door Kickers 2-t, a játék pedig a tervek szerint még abban az évben megjelent volna, ebből azonban végül nem lett semmi. Most némileg átdolgozva újra életjelet adott magáról a taktikai játék.