Hírarchívum - 2020. május

Alcatraz témájú kiegészítőt kap a Prison Architect

A Prison Architect új kiegészítőjében a tenger közepére költöztethetjük börtönünket. Ide eljutni csak helikopterrel vagy komppal lehet, de ez a ránk bízott raboknak is új lehetőségeket biztosít a szökésre.

Halo Infinite - ott lesz a júliusi Inside Xboxon

A Halo Infinite az év legjobban várt játékai közé tartozik, de mozgásban még nem nagyon láttuk, pedig egy fél év van csak a megjelenésig. A fejlesztők megerősítették, hogy a júliusban tartott Inside Xboxon biztosan látjuk a Halo-sorozat új darabját.

Tanulj történelmet az Assassin's Creeddel!

Nem is olyan rég ingyenes hétvégén próbálhattuk ki az Assassin's Creed: Odyssey-t. Ekkora szerencsénk nincs még egyszer, de egy teljes héten át elérhető lesz ingyen az Odyssey és az Origins történelmi felfedezőmódja, a Discovery Tour.

Nézd vissza a legújabb State of Playt!

Ma este különleges State of Play-adással jelentkezik a Sony. A 18 perces közvetítés kimondottan a Ghost of Tsushimára fókuszál majd, így végre láthatunk egy kiadós gameplay-bemutatót a Sucker Punch játékából.

Fallout 76 - három nagy frissítés érkezik idén

A Bethesda nyilvánossá tette a Fallout 76 2020-as roadmapjét, így végre részletes képet kaphatunk arról, hogy mi vár majd ránk az online szerepjátékban. Rengeteg ismételhető küldetés, és visszatér a Brotherhood of Steel is.

Szeptemberben érkezik a Crusader Kings III

Nyolc év után végre trónfosztás történik a Crusader Kings háza táján. A Paradox egy hangulatos sztorielőzetes társaságában leplezte le a népszerű stratégiai játék harmadik felvonásának pontos premierdátumát.

Bedobta a törölközőt a Darwin Project

Két évvel ezelőtt viszonylag sikeres startot vett a Darwin Project, az ötletes mechanikákkal teleszőtt battle royale azonban mára játékosok nélkül maradt. Így persze fenntarthatatlanná vált a free-to-play modellel ügyeskedő játék.

Blightbound - érkezik a háromfős dungeon crawler

A Devolvernek mindig jó szeme van az ígéretes indie-projektekhez, de a Blightbound fejlesztőcsapatát nem is kell bemutatni. Az Awesomenauts alkotói egy sötét fantasy világban játszódó kooperatív dungeon crawlert készítenek.

Frissítve: Ingyenes a GTA V az Epic Store-on

Amennyiben hihetünk egy gyorsan eltüntetett közösségi posztnak, akkor könnyen lehet, hogy a Rockstar sikerjátéka lesz a következő ingyenes játék, amit az Epic Games Store ajándékba ad.

Bemutatkozott a Paper Mario: The Origami King

A Paper Mario játéksorozata végre Nintendo Switchen is képviselteti magát. Derült égből érkezett a Paper Mario: The Origami King bejelentése, a mellé csatolt előzetest látva viszont nem bírjuk letörölni a mosolyt az arcunkról.