Hírarchívum - 2021. április

Ígéretes VR-mentes mod készül a Half-Life: Alyxhez

Eddig is készültek olyan modok a Half-Life: Alyxhez, amik igyekeztek a hagyományos irányításra átültetni az FPS-t, de sajnos messze voltak az optimális élménytől. Most viszont könnyen lehet, hogy hamarosan ez megváltozik.

Immortals: Fenyx Rising - nyakunkon az utolsó DLC

Már csak pár napot kell aludnunk, hogy a kezünk között foghassuk az Immortals: Fenyx Rising harmadik és egyben utolsó DLC-jét, The Lost Godsot. Az új kiegészítő úgy felforgatja az alapjátékot, hogy alig ismerünk majd rá.

HWSW: Újra nekifut a bányászlimiternek az NVIDIA

Nem adja fel a bányászokkal vívott csatát az NVIDIA, amely a GPU-inak újabb variánsával próbálja a játékosok kezében tartani a GeForce RTX 3000-es videokártyákat.

Tizenhat perc a megújult Nier Replicanttal

A PlayStation Underground legutóbbi adását a Nier Replicant felújított változatának szentelték a készítők, ennek hála közel tizenhat percen keresztül figyelhetjük a játékot mozgás közben.

Summertime Madness - menekülés a világodból

Izgalmas belső nézetű kalandjáték lesz a Summertime Madness, amelyben egy festővel kell kiszabadulnunk a saját maga alkotott világból. A fejlesztés demója már elérhető a Steamen.

Multiplatformosodik az új Ghosts ‘n Goblins

Nem marad örökké Nintendo Switch-exkluzív a Ghosts ‘n Goblins Resurrection, a Capcom ugyanis a minap bejelentette, hogy hamarosan újabb platformokra látogat el a klasszikus sorozat legutóbbi felvonása.

Közeleg az új Leisure Suit Larry konzolos portja

Azt már tudjuk egy ideje, hogy konzolokra is megjelenik a Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice, a minap azonban a napra pontos premierdátumát is megkapta az átirat - egy jó hónapot kell még várnunk rá.

Amerikai toplista: ismét élen a Call of Duty

Továbbra is erősödőben van az amerikai játékpiac az NPD Group jelentése szerint, különösen a hardverszegmens tudott nagyot nőni. A játékok között a Call of Duty: Black Ops - Cold War tért vissza az élre.

Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 - irány Kuamar!

Új előzetessel jelentkezett a Sniper: Ghost Warrior Contracts 2, amely a játék helyszínéül szolgáló Kuamar régiót mutatja meg nekünk kicsit alaposabban. Útleveleket bekészíteni, irány a Közel-Kelet!

Mads Mikkelsen is csatlakozott az új Indy-filmhez

Szép lassan csöpögnek a részletek az ötödik Indiana Jones-film kapcsán, a minap például azt tudtuk meg, hogy Mads Mikkelsen is szerepet kapott a jövőre debütáló folytatásban.