Hírarchívum - 2021. január

Hamarosan hallunk a Bayonetta 3 felől?

Már több mint három éve annak, hogy a 2017-es The Game Awardson bejelentette a Nintendo, hogy készül a Bayonetta 3, viszont azóta is síri csend honol a projekt körül - azonban Hideki Kamiya elmondása szerint ez hamarosan megváltozhat.

Másfél óra a Resident Evil Re:Verse társaságában

Meglehetősen hosszú gameplay felvétel került fel a YouTube-ra a Resident Evil Re:Verse-ről, a Village mellé érkező multis vadhajtást most több mint 90 percen keresztül nézhetjük akció közben.

Switchre is megjelenik a Thomas Was Alone

Mike Bithell 2012-ben debütált minimalista stílusú 2D-s platformere, a Thomas Was Alone hamarosan újabb eszközre költözik, ugyanis február közepétől a Nintendo hibrid konzolján is elérhető lesz a játék.

A Warner Bros. levédette a Nemezis-rendszert

Nagy valószínűséggel marad a Middle-earth: Shadow of Mordor és Shadow of War kiváltsága a sok elismerést begyűjtő Nemezis-rendszer, ugyanis a kiadó már 2015-ben levédette a játékmechanikát.

Jövő héten jön a Steam következő játékfesztiválja

Február 3-án indul az egyszerűen csak Steam Game Festival: February 2021 Editionre keresztelt esemény, aminek a keretein belül ismét több mint 500 játékdemót próbálhatunk majd ki.

Mozgás közben a törölt GoldenEye 007-remaster

Több mint kétórányi felvétel került fel a YouTube-ra a Nintendo 64-klasszikus GoldenEye 007 HD remasteréből, ami az eredeti tervek szerint az Xbox Live Arcade gyűjteményében látott volna napvilágot, de ez sajnos soha nem valósult meg.

Megkapta az utolsó előzetesét a Gods Will Fall

Két nappal ezelőtt debütált a Deep Silver és a Clever Beans legújabb játéka, a Gods Will Fall, aminek nemrég befutott a launch trailere is. Itt az idő, hogy a kelta harcosokkal rendet tegyünk az embereket elnyomó istenek között!

Apex Legends - lássuk, mit tud Fuse!

Már csak napok kérdése, hogy elinduljon az Apex Legends nyolcadik szezonja, vele együtt pedig megérkezzen Fuse, akinél mindig van egy-két extra gránát. A legfrissebb előzetes bemutatja az robbanékony bajkeverő képességeit.

Left 4 Dead 2 - 11 évig tartott a német cenzúra

Fellélegezhetnek a Left 4 Dead 2 német rajongói, hiszen több mint egy teljes évtizeddel a játék megjelenése után végre ők is azt a játékot kapják, mint mindenki más. A Valve kérésére a hatóságok újraértékelték a zombis lövöldét.

The Medium - az új patch többet árt, mint használ

Eddig sem a barátságos rendszerkövetelményeiről ismertük az egyszerre kétféle világot is megjelenítő The Mediumot, a játék legutóbbi frissítése után azonban számos rendszeren még gyengébb lehet a teljesítmény.