Hírarchívum - 2021. szeptember

A legnépszerűbb karaktereiért perel a Marvel

Több pert is indított a Marvel annak érdekében, hogy ne kelljen osztozkodnia a népszerű karakterein az eredeti alkotók örököseivel. Persze ez így elég csúnyán hangzik, a teljes kép valamivel árnyaltabb természetesen.

Ismét megmutatták magukat az új Pokémon-játékok

Noha a legutóbbi Nintendo Direct-epizódból kimaradtak, az imént befutott egy-egy előzetes a közeljövőben érkező Pokémon-játékokhoz: mozgásban a Brilliant Diamond & Shining Pearl, és a Legends: Arceus is.

Xbox Game Pass-játék lesz a Marvel's Avengers

A Marvel's Avengers is bekerül az Xbox Game Pass kínálatába, méghozzá a létező összes platformon. Az előfizetők szinte minden eddig megjelent tartalmat megkapnak, és a későbbi kiegészítőkhöz is hozzáférnek majd.

Más platformokra is eljuthat a Kena

Noha a Kena: Bridge of Spirits első körben csak PC-re és PlayStationökre jelent meg, a készítők nem zárták ki, hogy más platformokra is eljuthat a Pixar-filmeket idéző akció-kaland.

Befutott a Dolby Vision az Xbox Series-játékokhoz

Megfelelő tévé mellett már Dolby Visionnel is tolhatjuk az Xbox Series X/S kompatibilis játékait, de a Microsoft szerint más HDR-címek is profitálnak a technológiából.

Csak jövőre kezdik el keresni az új James Bondot

A héten landol a mozikban a következő James Bond-film, amelyben Daniel Craig utoljára játssza el a 007-est. Noha ez lesz a legizgalmasabb topik a sorozat kapcsán, egy darabig biztosan nem tudjuk meg, hogy ki veszi át a szerepet tőle.

Brit toplista: Switch-játékoké a dobogó

A Nintendo Switchre kiadott címek általában rendre jól szerepelnek a brit dobozos játékeladások listáján, de a múlt héten igazán nagyot mentek. A dobogó mindhárom fokán Switch-játék állt.

Nagy siker lett a The Witcher-manga Kickstartere

Ríviai Geralt a feudális Japánba utazik a CD Projekt RED készülő mangakötetében. A lengyelek a Kickstarteren is megfuttatták az ötletet, ahol majdnem nyolcszorosan túlteljesítette az eredetileg kitűzött célt.

A Fall Guys a legtöbbet letöltött PS Plus-játék

A Mediatonic zselébabfigurái már több mint egy éve rohangálnak vadul koronákat kergetve, és hagyják magukat össze-vissza verni. Népszerűségükről a Guinness Rekordok Könyvének legújabb kiadása is megemlékezik.

Knockout City - közeleg a harmadik szezon

Az ősz beköszöntével időszerűvé vált, hogy a Knockout City is szezont váltson. A következő évadban egy kíméletlen mesterséges intelligenciával is meggyűlik az extrém kidobósozók baja.