Hírarchívum - 2021. március

Mégsem lesz önálló játék a Cyberpunk 2077 multija

Erről, új marketingelvekről, kellemesebb munkahelyi viszonyokról és párhuzamos fejlesztésekről is szó esett a CD Projekt RED legújabb tájékoztatóján. A lengyelek új stratégiával vágnak neki az elkövetkező projekteknek.

Ezt kínálja a PlayStation Plus áprilisban

Holnap kezdetét veszi az április is, úgyhogy előtte még gyorsan nyilvánosságra hozták, mit zsebelhetnek be a PS Plus-előfizetők. Annak ellenére, hogy a halloween még messze van, a zombik uralják a legfrissebb kínálatot, de panaszra nincs okunk.

Júniusban jön a Sam & Max: This Time It’s Virtual!

A LucasArts ikonikus figurái, Sam és Max új kalandban térnek vissza, ezúttal a virtuális valóságban. A nyomozópároshoz mi zöldfülű rendőrújoncként csatlakozhatunk, és most már arról is lehet sejtésünk, hogy mikor.

Kiegészítőt kap a Cloudpunk

Idén visszatérünk Nivalisba. Rania története még nem zárult le, ráadásul egy részeges szerencsejáték-függő, Hayse is csatlakozik hozzá játszható karakterként a City of Ghosts elnevezésű kiegészítőben.

A huszonötödik Tokyo Game Show-t tartják idén

Mindig lesznek játékaink – ezzel a felkiáltással tartja idén a Computer Entertainment Supplier’s Association a Tokyo Game Show-t, amely sorban a huszonötödik lesz. A digitális rendezvényt a tavalyira adott visszajelzések alapján fejlesztik tovább.

The Binding of Isaac - befutott az utolsó DLC

Repentance címmel megkapta utolsó kiegészítőjét a The Binding of Isaac, épp időben a tizedik születésnapjára. Az új DLC ötszáz órányi tartalommal kecsegtet, vadonatúj ellenfelekkel, tárgyakkal és egy négyfős co-op játékmóddal.

Horror nélkül is játszható az Amnesia: Rebirth

Ingyenes frissítést kapott az Amnesia: Rebirth, ami magával hozta az Adventure Mode-ot, és ennek köszönhetően már azok is élvezhetik a Frictional Games játékát, akik nem szeretnének a kaland közben rettegni.

Star Wars: The Bad Batch - új kedvcsináló érkezett

Hamarosan visszatér a Star Wars: The Clone Wars elitkülönítménye, méghozzá egy saját animációs sorozattal a Disney+ műsorán. Ennek örömére pedig a minap befutott a The Bad Batch legújabb trailere is.

Bővített előzetest kapott a Forspoken

Néhány héttel ezelőtt már megmutatta magát mozgás közben a Square Enix korábban Project Athia néven futó akció-RPG-je, a Forspoken, most viszont egy bővített verziót is megleshetünk a múltkori kedvcsinálóból.

Ingyenes hétvégét tart a Hitman 3

Az elkövetkező pár napban ingyenesen belekóstolhatunk a bérgyilkosmunkába, ugyanis az érdeklődés fokozásának kedvéért az IO Interactive limitált ideig mindenki számára elérhetővé tette a Hitman 3 első misszióját.