Hírarchívum - 2021. december

A teljes Tomb Raider-trilógiát adja ingyen az Epic

A végéhez ért az Epic Games Store ünnepi ajándékcunamija, és micsoda finálét kaptunk! Az online áruház most a 2013-ban útjára indított új Tomb Raider-trilógiát adja ingyen. Csapjatok le a a három játékra, amíg lehet!

Boomer Gamer podcast: kedvencek és akciók

Az ötödik adással zárja az évet a Boomer Gamer podcast stábja. Geri és Fritz listába szedték az idei nagy kedvenceiket, és átnyálazták a Steam és az Epic Games Store legjobb évvégi akcióit.

A Moving Out az Epic mai ingyenes ajándéka

Már csak napok vannak hátra az Epic ingyenes játékáradatából, aminek a mai képviselője egy, az Overcooked!-játékokat idéző költözős kooperatív móka, a Moving Out.

Befutott az Epic Games Store következő ajándéka

Menetrendszerűen futott be az Epic Games Store következő ajándéka: ezúttal egy jópofa indie akció-szerepjátékot zsebelhettek be, amelyben ti magatok rakhatjátok össze a varázslataitokat!

Féléves csúszásban a Final Fantasy XVI

Noha a Square Enix azt ígérte, hogy az idei év folyamán hallunk még a Final Fantasy új része felől, ahogy azt a mellékelt ábra mutatja, erre végül nem került sor. A producer egy levélben vázolta fel, hogy mi a helyzet.

Ma a Controlt kínálja ingyen az Epic

Karácsony utolsó napjára egy újabb kiváló játékkal állt elő az Epic Games Store. Ezúttal a 2019-es Control lehet a miénk, ha tehát még nem tettétek, szálljatok szembe a paranormális jelenségekkel Jesse Faden oldalán!

A Prey az Epic Games Store legfrissebb ajándéka

Ma beléptünk az Epic Games Store idei karácsonyozásának utolsó harmadába. A legújabb ingyenjáték az Arkane Studios műhelyéből kikerült Prey, amelyben egy űrállomáson nézünk szembe egy rosszul végződött kísérlet következményeivel.

Ingyenesen tölthető a Pathfinder: Kingmaker

Folytatódik az Epic Games Store ünnepi ajándéksorozata, ezúttal egy, a klasszikus izometrikus szerepjátékok előtt tisztelgő címet zsebelhettek be. Siessetek, már csak pár órátok van rá!

Boldog karácsonyt kíván a Gamekapocs!

Hihetetlen, hogy milyen gyorsan elrepült ez az év is! Nincs más hátra, mint hátradőlni és szusszanni egy kicsit a következő pár napban - elvégre bebejglizve még a videojátékok is jobban csúsznak.

Íme, a Games with Gold januári játékai

A Games with Gold januári felhozatalát sem sikerült titokban tartani, a Microsoft pedig nem is várt sokat a szivárgást követően: megerősítette, hogy mely címeknek örülhetnek az előfizetők legközelebb.