Hírarchívum - 2021. május

Előzetesen a Kígyószem: G.I. Joe - A kezdetek

A G. I. Joe-filmadaptációk kora még nem áldozott le. A Hasbro akciófigurái újra nekiveselkednek a mozivászonnak, ezúttal egy eredettörténettel, amelyben a különleges katonai alakulat néma nindzsájának múltját ismerhetjük meg.

PC-re is megjelenik a Gnosia

Az Among Us tavalyi fellángolásával újra reflektorfénybe kerültek a csoportos nyomozós játékok. Ilyen típusú az egyébként single-player Gnosia is, amely eredetileg PS Vitára jelent meg, tavaly Switchre, idén pedig PC-re is ellátogat.

Mozgásban a Metal Slug Code: J

Az SNK készül visszatérni a Metal Slug-sorozathoz, amelynek az első lépése egy mobilos cím lesz. Most hosszabban is láthatjuk mozgás közben, mennyire őrzi meg a széria hagyományait a Metal Slug Code: J.

Jövő tavasszal jön az EA Sports PGA Tour

A héten megkezdődött a 2021-es PGA bajnokság, az Electronic Arts pedig ehhez időzítette a bejelentését, miszerint, hogy jövő ilyenkorra már mi magunk is üthetjük a golflabdát az EA Sports PGA Tourban.

Összeolvad a WarnerMedia és a Discovery

Az AT&T bejelentette, hogy átadja a WarnerMediát a Discovery Inc.-nek, amelyek új céggé olvadnak össze. A két cég így kívánja felvenni a versenyt az olyan streamingszolgáltatásokkal, mint a Disney+ vagy a Netflix.

Három DLC-vel bővül majd a Gods Will Fall

Hamarosan egy DLC-trióval bővül a Clever Beans stilizált grafikájú fantasy akciójátéka, a Gods Will Fall, aminek az első része, a Valley of the Dormant Gods már elérhető az összes platformon.

Játékmenet előzetest kapott az Aeterna Noctis

Vadonatúj gameplay trailer érkezett a Sony Interactive Entertainment spanyol részlegének felügyelete alatt készülő Aeterna Noctisból, ami egy pörgős és egyben csodaszép metroidvania látványát tárja elénk.

Chivalry 2 - május végén indul a nyílt bétateszt

Az április végén megrendezett zárt béta után - és még a megjelenést előtt gyorsan - Torn Banner Studios csapata egy nyílt bétateszttel is készül a Chivalry: Medieval Warfare folytatásához, amiben ezúttal is elérhető lesz majd a cross-play funkció.

Áttekintő videón a Mario Golf: Super Rush

Mario már készen áll, hogy felhúzza a golfos hacukáját a Gomba Királyság lakóival együtt, akikkel ezúttal a platformok közti ugrálás helyett a zöld gyepen mérkőznek meg. A Nintendo ennek örömére pedig most egy friss videóval jelentkezett.

Brit toplista: tarolt a Mass Effect: Legendary Edition

A múlt héten megjelent végre a várva-várt Mass Effect: Legendary Edition, ami rögtön a dobogó legfelső fokára repítette Shephard remasterelt trilógiáját a briteknél, de az újonnan érkezett PS5-szállítmány ismét jót tett Miles Moralesnek is.