Hírarchívum - 2021. május

Witcherekkel erősít júniusban a PlayStation Now

Érdemes lesz felhörpinteni pár varázsfőzetet, mielőtt kipróbáljátok a júniusi PS Now-címeket, hiszen a fő attrakció a The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year lesz. Jön még a Virtua Fighter 5 és egy adag Sonic-játék is.

Dark Alliance - osztott képernyős mód is lesz benne

Remek hírrel jelentkeztek a Dungeons & Dragons: Dark Alliance készítői, ugyanis a srácok bejelentették, hogy a megjelenést követően egy frissítés lehetővé teszi majd, hogy osztott képernyős módban kalandozzunk az ismerősökkel.

Watch Dogs: Legion - így kezdődik a Bloodline

Holnap élesedik a next-gen update a Watch Dogs: Legionhöz, ami 60 fps-re hackeli a képfrissítést PS5-ön és Xbox Series X-en. Szerencsére ezután sem maradunk friss tartalmak nélkül, hiszen július elején jön a következő sztori-DLC a játékhoz.

Hallgass bele a Far Cry 6 főtémájába!

A Ubisoft nemrég megvillantotta az első gameplay pillanatokat a Far Cry 6-ból, ami körül el is indultak az ilyenkor szokásos információszivárgások. Így hallgathatunk bele a játékhoz komponált aláfestőzenébe is.

Távozik a Capcomtól Peter Fabiano

Több mint 13 év közös munka után távozik a Capcomtól Peter Fabiano, a Resident Evil: Village producere. Az úriember a jövőben sem távolodik el a szakmától: hasonló pozícióban folyatja majd pályafutását a Bungie-nál.

Elhunyt a Syberia-sorozat atyja, Benoît Sokal

A múlt héten hosszú betegséget követően elhunyt a Syberia-sorozat megálmodója, Benoît Sokal. A művész a halálát megelőző hónapokban is a kalandjáték-széria következő felvonásán dolgozott.

Felsorakoznak a Netflix legnézettebb filmjei

A Netflix az Army of the Dead rajtját követően közzétett egy tízes toplistát, amelyen a legnépszerűbb saját filmjei sorakoznak fel. Noha Zack Snyder alkotása is szép rajtot vett, összesítésben a lista alján foglalt helyet egyelőre.

Új stúdiót alapítottak a People Can Fly veteránjai

Noha a tényleges cégalapítás már tavaly megtörtént, csak most verték nagydobra: kivált a People Can Flyból néhány veterán fejlesztő, és Gruby Entertainment néven folytatják a továbbiakban. Az első munkájuk egy hardcore FPS lesz.

Készül a Bloodstained: Ritual of the Night folytatása

Habár formálisan még nem leplezték le, a játékot kiadó 505 Games legutóbbi pénzügyi helyzetjelentésében már megemlítik, hogy készül a Koji Igarashi-féle Bloodstained: Ritual of the Night folytatása.

Idő előtt lebukott a Two Point Campus

A Microsoft Store - hogy, hogy nem - idő előtt buktatta le a Two Point Hospital alkotóinak legújabb játékát, amelyben egy egyetemi kampuszt kell majd menedzselnünk a már jól megszokott körítés mellett.