Hírarchívum - 2021. április

Hamarosan a FIFA 21 is EA Play-játék lesz

Az Electronic Arts bejelentette, hogy hamarosan a FIFA 21 is bekerül az EA Play kínálatába, ezzel párhuzamosan pedig az Xbox Game Pass-előfizetők is korlátlanul tolhatják majd a focis játékot.

Úgy néz ki, Switchre látogat a Ni no Kuni II

Noha hivatalos bejelentést még nem kaptunk a témában, az ESRB adatbázisa alapján jó esély van rá, hogy hamarosan a Nintendo hibrid konzolján is tiszteletét teszi a Ni no Kuni II: Revenant Kingdom.

Returnal - fél óra gameplay a megjelenésre

Ma került boltokba a Returnal, a Sony és a Housemarque csapata pedig egy félórás gameplay videóval készült a premierre: fejlesztői kommentár mellett figyelhetjük, hogyan próbálja túlélni Selene az Atropos megpróbáltatásait.

Xbox-exkluzív fantasy játék készülhet az IO-nál

Több különböző forrásból érkezett a pletyka, miszerint a Hitman-sorozatot jegyző IO Interactive egy Xbox-exkluzív fantasy játék munkálataiba is belevágott, amelyben középkori körítés és sárkányok várják majd a játékosokat.

Már a Toys for Bob is a Call of Dutyn dolgozik

A legutóbbi Crash Bandicoot-játékot jegyző Toys for Bob csapata a Twitteren erősítette meg, hogy közreműködött a Call of Duty: Warzone harmadik szezonjának munkálatainál. Most már lényegében a teljes Activision a Call of Dutyn dolgozik.

Hot Wheels: Unleashed - verseny a fellegek közt

Óriási toronyházak a messzeségben, az ismerős narancssárga műanyagpálya, rajta pedig az abroncsaikat csikorgató kisautók. Újabb gameplay-előzetessel jelentkezett a Hot Wheels: Unleashed.

Előzetesen a Castlevania negyedik évada

Május 13-án megérkezik a Netflix-féle Castlevania negyedik, s egyben utolsó szezonja, amihez ma kaptunk egy fantasztikus előzetest is. Úgy tűnik, Trevor Belmont és csapata ennyi idő után sem léphet ki Dracula árnyékából.

A felére csökken Bobby Kotick fizetése

2023-ig meghosszabbították Bobby Kotick szerződését, ennek keretei közt azonban az Activision Blizzard vezérigazgatója önkéntesen lemondott a fizetése 50 százalékáról.

Ingyenes hosszú hétvégét tart az Iron Harvest

Ha kedvet kaptatok egy nagyszerű RTS-hez, és bejönnek az alternatív világháborús idővonal dieselpunk mechjei, akkor van egy nagyszerű hírünk. Egészen jövő hétfőig nyüstölhetitek az Iron Harvestet.

Kevesebb jutalékot kér a Microsoft Store

Augusztustól sokkal barátságosabb lesz a fejlesztőkkel szemben a PC-játékokat árusító Microsoft Store. A zöldek is átveszik az Epic 12 százalékos sztenderdjét, így lényegesen több bevétel jut majd a játékok készítőinek.