Hírarchívum - 2021. július

No More Heroes 3 - Travis akcióba lendül

A No More Heroes-játékok legendás bérgyilkosa, Travis Touchdown hamarosan harmadszorra is visszatér, hogy ezúttal még az idegenekkel is összeakassza a bajszát. Erről kaptunk nemrég egy vadonatúj előzetest.

Hell Let Loose - teljesen elszabadult a pokol

Az ígéreteknek megfelelően a héten elszabadult a pokol a Hell Let Loose-ban, hiszen a százfős online csatákat kínáló FPS végre kilépett az Early Access-státuszból, és egy nagy frissítéssel nyakon öntve élesedett a Steamen.

Bemutatkozott az AMD RX 6600 XT

Hivatalosan is leleplezték az AMD RDNA 2 architektúrára épülő kártyáját, ami kifejezetten arra a célra készült, hogy 1080p-s felbontás mellett sajtolja ki a maximumot a legújabb játékokból.

Remek rajtot vett a The Witcher: Monster Slayer

Múlt hét szerda óta elérhető a The Witcher-univerzum mobilos vadhajtása, a The Witcher: Monster Slayer, amire rengeteg rajongó volt kíváncsi a premier első hetében. Már több mint egymillióan töltötték le a játékot.

Jövőre csúszhat a Horizon: Forbidden West is?

Több forrás is úgy véli, hogy Aloy nyugati partra történő látogatására csak 2022-ben kerülhet sor, és mivel a PlayStation Studios fejese szintén utalt már erre korábban, így nem lennénk meglepődve, ha beigazolódna a pletyka.

Ghost of Tsushima - képeken is gyönyörű Iki szigete

Hamarosan újra magunkra ölthetjük a szamurájpáncélt a Ghost of Thushima: Director's Cutban, ahol ezúttal Tsushima mellett Iki szigetére is ellátogathatunk majd. Az utóbbiról érkezett most egy pár festői screenshot.

Life is Strange: True Colurs - rád vár Haven Springs

Újabb előzetessel jelentkezett a Life is Strange: True Colors. Ezúttal egy ismerős hang hív minket sétaútra a coloradói Haven Springsben, így már most megtudhatjuk, hol töltjük majd a szabadidőnket szeptemberben.

Ilyen vas kell a King's Bounty II alá

Nostria csodákkal teli világa már majdnem megérett a felfedezésre, de mielőtt útnak indulnánk a nagy kalandra, érdemes lecsekkolnunk, a hivatalos rendszerkövetelményeket.

Sonic a Two Point Hospitalban vizitel

A Sega alaposan megtúráztatja a harmincadik születésnapját ünneplő kék sündisznót. Sonic és barátai ezúttal a Two Point Hospital várótermeiben csalnak mosolyt a páciensek arcára.

Utolsó kedvcsinálón az Eldest Souls

Megjelent az Eldest Souls, a Fallen Flag Studio szemtelenül nehéz soulslike-játéka, amely felső kameranézetből állítja elénk az Ősi Isteneket, hogy aztán rendre elhulljunk a lábaik előtt. Ugye nem féltek a kihívástól?