Hírarchívum - 2021. augusztus

Hivatalos: októberben rajtol el a Windows 11

A minap a Microsoft hivatalosan is nyilvánosságra hozta, hogy pontosan mikor érkezik a Windows 10 utódja. Aki nem szeretne halogatni, és a lehető leghamarabb váltana az új operációs rendszerre, annak mindössze október 5-ig kell várnia.

Megkapta az utolsó előzetesét a Nincs idő meghalni

Remélhetőleg az új - és végsőnek titulált - előzetes is egy biztató jel arra nézve, hogy szeptember végén most már tényleg a mozikba kerülhet a hányatott sorsú James Bond-film, a Nincs idő meghalni.

Kontrollertámogatást kaptak a Konami játékai PC-n

Nemrég befutott egy frissítés, aminek köszönhetően a legtöbb modern kontrollerrel is játszhatóvá váltak a Konami klasszikusai a GOG-on keresztül. Az érintett játékok között szerepel a Silent Hill 4: The Room és a Metal Gear Solid is.

GC 2021: Launch traileren a PS5-ös The Medium

Napokon belül a Sony új konzoljára is ellátogat a Bloober Team legutóbbi horrorjátéka, a The Medium, ami a megjelenés örömére most egy PlayStation 5-ös launch trailert is kapott.

Diablo II: Resurrected - bepörög a barbár

Folyamatosan pörög, hangos és lezúz mindent, ami az útjába kerül. Nem, ez nem a búgócsiga, hanem a Diablo II mindig harciasan üvöltöző izompacsirtája, a barbár, aki most egy külön bemutatkozó videót is kapott.

Barátságos az Age of Empires IV gépigénye

Október végén érkezik a legendás stratégiai játék következő illesztése, így időszerű volt, hogy kiderüljön, mennyire kell mélyen a zsebünkbe nyúlnunk ahhoz, hogy elinduljon a gépünkön az Age of Empires IV.

Mozgásban az NBA 2K22

Az NBA 2K21 újgenerációs változata már tavaly ősszel is remekül festett, a most látottak alapján pedig a kosaras széria idei felvonása sem fog ezen a fronton csalódást okozni.

Sztorielőzetest kapott a Golf Club: Wasteland

A kapzsi emberiség a végletekig kizsákmányolta a Földet, a világvége túlélői pedig a Marsra költöztek. Az egykor kéken csillogó bolygó mára egy kihalt szeméttelep lett, ami legfeljebb arra alkalmas, hogy a leggazdagabbak visszajöjjenek golfozni egyet.

Utolsó traileren a Pathfinder: Wrath of the Righteous

Eljött az idő, hogy visszatérjünk Golarion világába, hiszen napokon belül megjelenik a Pathfinder: Wrath of the Righteous. A szerepjáték premierjét a hangulatos launch trailer megnézésével ünnepelhetjük.

Miért nem láthattuk a Halo Infinite kampányát?

A 343 Industries a tavalyi, negatív visszajelzéseket keltő E3-as bemutató óta rejtegeti a Halo Infinite egyjátékos sztorimódját. A csapat kreatív igazgatója most végre elárulta, hogy miért történt mindez.