Hírarchívum - 2021. június

Mit tartogat a PlayStation Plus júliusra?

A PlayStation Plus-előfizetésünk mellé júliusban is bezsebelhetünk néhány játékot. A birkózók ringjébe, egy pestis lepte királyságba vagy változatos harcterekre vágyunk? A jövő havi kínálatban talán meglelhetjük a kedvünkre valót.

Early accessbe tart a hazai fejlesztésű Black Geyser

A magyar illetőségű GrapeOcean hosszú évek óta fejleszti a zsáner nagyjaiból ihletődött szerepjátékát, a Black Geyser: Couriers of Darknesst. A korai hozzáférésre viszont már nem kell sokat várnunk: még a nyáron esedékes.

Új játékstúdiót alapított a bioware-es Casey Hudson

Casey Hudson, a BioWare veteránja tavaly télen vett búcsút a kanadai cégtől, most már azonban tudjuk, merre tart az útja. Az új fejlesztőcsapatával egy vadonatúj, egyelőre meg nem nevezett címen kezdenek dolgozni.

Mozgásban is láthatjuk a The Last Oricrut

A GoldKnights akció-szerepjátéka egy, a fantasy és a sci-fi mezsgyéjén található világba kalauzol minket. A fejlesztők egy több mint nyolcperces videóban mutatják be nekünk az olyan fontos elemeket, mint a döntéshelyzetek vagy a co-op.

Animeként is feldolgozzák a Legend of Manát

A Square Enix összefog a Warner Bros. japán divíziójával, hogy animesorozat formájában adaptálja a Legend of Manát. A hír azt követően érkezett, hogy az 1999-es akció-szerepjáték HD-remasterje megjelent a múlt héten.

Megérkezett a DOOM Eternal next-gen frissítése

Ha eddig nem fröccsent elég szépen a démonvér, a DOOM Eternal nemrég élesedett újgenerációs frissítése megoldás lehet a problémádra - már ha rendelkezel next-gen konzollal vagy kellően bika PC-vel.

Premierdátumot kapott az Alapítvány-sorozat

Az Apple TV+ kínálatát erősíti majd az Isaac Asimov-féle Alapítvány sorozatfeldolgozása, amely a minap kapta meg a premierdátumát egy új kedvcsináló kíséretében.

Mobilokon tér vissza a Contra

Még júliusban elrajtol a Contra Returns, amely a Contra-sorozat legújabb, kizárólag mobilokra megjelenő felvonása lesz. A fejlesztésért a Tencent érdekeltségébe tartozó Timi Studios felel.

Együttműködésre lép a Konami és a Bloober

Ez akár egy közepesen száraz üzleti hír is lehetne, ha nem pletykáltak volna korábban arról, hogy egy új Silent Hill-játékon dolgozhat a lengyel Bloober Team. Végre visszatérhet a horrorsorozat?

Júliusban rajtolhat a Final Fantasy: Pixel Remaster

Noha formálisan még nem erősítették meg, a szivárgások szerint júliusban rajtolhat el a Final Fantasy: Pixel Remaster-sorozat. Ezzel párhuzamosan leveszik a Steamről az ötödik és a hatodik rész jelenlegi verzióját.