Hírarchívum - 2021. november

Elkészült a Dying Light 2: Stay Human

Bármennyire is hányattatott volt a Dying Light 2 fejlesztése, a Techland végre átszakította a célszalagot. Elkészült a várva-várt zombis akciójáték teljes változata, vagyis már semmi sem állhat a februári premier útjába.

Starfield - újabb fejlesztői napló érkezett

Todd Howard összeült a Starfield vezető fejlesztőivel, hogy a csillagok közé tekintve meséljen egy keveset arról, hogy mi inspirálta a Starfield fejlesztését. A fejlesztői videónaplóban elcsíphettek néhány új látnivalót is.

Halo Infinite - befutott a kampány launch trailere

Már csak egy bő hetet kell várnunk arra, hogy Master Chief sisakját felhúzva megismerjük a Halo Infinite történetét. A harcra készülve máris megnézhetjük a kampány utolsó előzetesét.

Akció-szerepjátékot készít a Metroid: Dread csapata

Egyelőre csak Project Iron néven emlegetik azt a hátulnézetes akció-RPG-t, amelyen a Metroid: Dread csapata, a MercurySteam dolgozik. A stúdió a 505 Games segítségével kelti életre a multiplatformos projektet.

Evil Genius 2 - konzolon is világuralomra törhetünk

A PC-s játékostábor idén tavasszal már belekóstolhatott az őrült gonosztevők világába, a buliról viszont nem kell lemaradniuk a konzolosoknak sem. Mától Xboxon és PlayStationön is elérhető az Evil Genius 2: World Domination.

Szebb lesz PC-n az Xbox Cloud Gaming

Újabb okot kapunk arra, hogy kipróbáljuk a Microsoft Edge böngészőjét, a redmondiak ugyanis itt vezetik be először a Clarity Boost nevezetű opciót az Xbox felhős játékszolgáltatásához.

Launch traileren az MXGP 2021

Megjelent a Milestone legújabb motokrosszos versenyjátéka, az MXGP 2021, úgyhogy csak természetes, hogy megkaptuk hozzá az utolsó előzetest is. Ne feledjétek, a legfőbb szabály: mindig legyetek ti az elsők!

Újgenerációs konzolokra tart a Dauntless

A PlayStation 5- és Xbox Series-tulajok hamarosan kicsinosítva, fejlesztett effektekkel felszerelve vághatnak neki a free-to-play szörnyvadászatnak a Phoenix Labs Dauntlessében.

Ötödik szezonjára készül a Sea of Thieves

Napokon belül elindul a Sea of Thieves ötödik szezonja, amely szokás szerint több mint száz beszerezhető kozmetikai elemet ígér. Érkezik néhány életminőség-javító változtatás is, ráadásul el is áshatjuk majd a kincseinket.

Egy hétig tesztelhető a Company of Heroes 3

A Relic Entertainment a közösséggel karöltve képzeli el a Company of Heroes 3 fejlesztését, ezért újabb pre-alfa tesztet hirdet. A mától egy héten át elérhető próbaverzióban a multiplayer élvezi a főszerepet.