Hírarchívum - 2021. április

Ingyenesen lecsaphattok a Horizon: Zero Dawnra

Korábban már írtunk róla, de emlékeztető gyanánt ismét megemlítjük: a Sony Play at Home kezdeményezésének hála már ingyenesen beszerezhetitek a Horizon: Zero Dawn komplett kiadását a PlayStation-konzolokon.

Bemutatkozott a Celeste alkotóinak új játéka

Az Extremely OK Games, aminek a TowerFallt és a Celeste-et is köszönhetjük, újabb játékkal készül, amely az Earthblade címet viseli. Egy gyönyörű pixel art világban játszódik majd, ahol akcióból és felfedeznivalókból is kijut majd.

Előzetesen a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája

Egy év kihagyás után végre úgy néz ki, hogy a Marvel Filmes Univerzum mozis ága is visszazökken a régi kerékvágásba. Nyáron jön a Fekete Özvegy, ősszel pedig Shang-Chi szólófilmje debütál, amihez most előzetes is érkezett.

Next-gen gépekre is megjelenik a Lemnis Gate

A Ratloop Games belsőnézetes lövöldözős játéka új megközelítésből alkalmazza a taktikázást: huszonöt másodperces körökre osztva küzdünk a másik csapat ellen. A Lemnis Gate koncepcióját a next-gen konzolokon is kipróbálhatjuk majd.

Mégsem zár be a PS3 és a PS Vita áruháza

Pletykaként indult, majd hamar valósággá lett, hogy a Sony bezárja a digitális boltjait néhány régebbi konzolja előtt. A cég azóta azonban meggondolta magát, így nem kell attól félnünk, hogy nem juthatunk hozzá a PS3 és a PS Vita játékaihoz.

Mobilokra tart az Apex Legends

A Respawn Entertainment nem szeretné, hogy bármely platformról hiányozzon az Apex Legends, úgyhogy hamarosan elkezdik mobilokon is tesztelni. Nem sima port lesz, hanem egy kifejezetten mobilra szánt játék, ami szellemében hű az eredetihez.

Nier Replicant - videón a felújított verzió újdonságai

Nagyon közel vagyunk már a 2010-es Nier Replicant felcicomázott kiadásának megjelenéséhez, amit mi sem mutat jobban, mint az a tény, hogy egymást érik az újabbnál újabb trailerek a remasterelt verzióból.

Holnap újabb platformokat hódít meg az xCloud

Hiába tudtuk, hogy idén tavasszal számíthatunk a funkció élesedésére, így is meglepett minket a Microsoft, amikor a minap bejelentette, hogy holnaptól indul az xCloud zárt bétatesztje Windows 10 és iOS rendszereken.

Jelentős mérföldkőhöz érkezett a Tekken 7

Katsuhiro Harada, a Tekken-széria producere jelentette a Twitteren, hogy a Bandai Namco verekedős játékának legutóbbi részéből (stílusosan) már több mint hétmillió példány talált gazdára.

Jól teljesít a kasszáknál a mobilos Crash Bandicoot

Eddig sem volt titok, hogy a letöltéseket illetően remekül rajtolt a Crash Bandicoot-játékok mobilos vadhajtása, az On the Run, most viszont azt is megtudtuk, hogy az első hét alatt több mint 700 ezer dollárt hozott az Activision konyhájára.