A Call of Duty-filmben szerepelhet Dwayne Johnson

  • Írta: fojesz
  • 2022. február 1.
  • Cooltúra
Link másolása
Dwayne Johnson nemrég örömmel újságolta el, hogy újabb játékadaptációban kapott szerepet: a legutóbbi szóbeszédek szerint a rejtélyes projekt nem más, mint a Call of Duty adaptációja.

Múlt héten érkezett a hír, hogy Dwayne Johnson egy újabb videojátékos adaptációt vállalt be a Doom és a Rampage után, erről ő maga nyilatkozott egy interjúban. Konkrétumokat már nem árult el, de elmondása szerint "az egyik legnagyobb, legfaszább játék" feldolgozásáról van szó, amire a rajongók vad találgatásba kezdett.

Nos, a Giant Freakin Robot értesülései szerint Johnson új projektje nem más, mint a régóta húzódó Call of Duty-film. A lap közeli forrásokra hivatkozva állítja ezt, és megjegyzi: bár Johnson viszonylag magabiztosnak tűnt a témában, a rendelkezésre álló infók alapján még csak a tárgyalásnál tartanak a felek.

Egyelőre azt sem tudjuk, hogy milyen körítést kaphat majd az adaptáció, ahogy céldátumunk sincs a premierhez. A korábbi hírek alapján a rendezői székben Stefano Sollima (Sicario: Day of Soldado) ül majd, bár ő arról beszélt két évvel ezelőtt, hogy egyelőre parkolópályán van a projekt.

3.
3.
Deadpool
Komolyan? Egy tucat akció filmre is rá lehetne rakni, hogy CoD.
2.
2.
taktaharkányi
#1: Amerikai... Náluk a COD olyan mint nálunk a Magyar népmesék. Örülök, hogy nem valami korábbi klasszikus címet vesznek vele elő, ez így egy optimális "zsák a foltját".
1.
1.
crytek
Ha tételezzük fel ez igaz , akkor elég érdekes megfogalmazást volt hogy a legnagyobb,legdurvább játék...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...