Xbox Live Arcade Sorozat

Az Xbox Live! Arcade-on keresztül elérhető játékok boltban megvásárolható, dobozos gyűjteménye. Cikksorozatunkban megismerkedhettek a legjobb Live játékokkal is!

HWSW: Visszavonul a Microsoft vezérigazgatója

A Microsoft ma bejelentette, Steve Ballmer elnök-vezérigazgató 12 hónapon belül nyugdíjba megy. A sajtóanyag szerint maga döntött erről, de az utódát még megkeresi, ebben Bill Gates is segíti majd a céget.

Mérsékelten nőtt az Xbox-biznisz

A Microsoft is kiadta a legfrissebb pénzügyi helyzetjelentését, az Xboxot is magába foglaló divízió mind az utolsó negyedévet, mind a teljes pénzügyi évet tekintve mérsékelten növekedett.

Az MS pontok elvetése után drágábbak a játékok

A megújult Xbox Live-vall végre búcsút mondhatunk a Microsoft Pontoknak, s helyettük valódi pénzért vásárolhatunk tartalmakat - némileg drágábban. Megérte vajon lecserélni a régi rendszert?

Közvetítettük az új Xbox bejelentését

Liveblog - Május 21-én, magyar idő szerint este hét órakor mutatkozik be a Microsoft új masinája. A Gamekapocsnak hála, semmiről sem maradsz le! A stream mellett ne felejts el minket sem rendszeresen frissíteni!

Pletyka: már elkészültek az új Xbox alkatrészei

A legfrissebb híresztelések szerint a megbízott cégek már legyártották a next-gen Xbox hardverelemeit, s már csak az összeszerelés van hátra Kínában. A Microsoft megrendeléséből a gyárak is profitálhatnak.

Xbox Infinity névre hallgat a Microsoft új konzolja?

Már korábban is hallottunk spekulációkat arról, hogy a Durango kódnéven futó masina Xbox Infinityként kerülhet boltokba, és ennek egy újabb névtelen forrás szerint is van valóságalapja.

E3 2013: Megvan a Microsoft-konferencia dátuma

Minden meglepetés nélkül, június 10-én, azaz az idei Electronic Entertainment Expo nulladik napján rendezik meg a Microsoft sajtókonferenciáját, ami vélhetőleg a közeljövő játékai mellett a next-gen Xboxra hegyeződik ki.

Ingyenes lesz a hétvégén az Xbox Live

Ingyenes lesz a hétvégén az Xbox Live Gold-tagsága, ez azt jelenti, hogy három napig mindenki fizetés nélkül multizhat online, és díjmentesen férhetünk hozzá a Goldhoz kötött szolgáltatásokhoz is.

Jó negyedéve volt az Xboxnak

A Microsoft közzétette a harmadik negyedéves pénzügyi eredményeit, amiből kiderül, hogy az Xboxot is magába foglaló Entertainment and Devices divízió kifejezetten szépen teljesített az elmúlt három hónapban.

76 millió eladott darabnál jár az Xbox 360

A Microsoft elhintette, hogy a leköszönő konzolja újabb mérföldkőhöz érkezett az eladásokat tekintve. 2005-ös megjelenése óta 76 millió Xbox 360 talált gazdára, ami mindenképpen elismerésre méltó eredmény.