Xbox Live Arcade Sorozat

Az Xbox Live! Arcade-on keresztül elérhető játékok boltban megvásárolható, dobozos gyűjteménye. Cikksorozatunkban megismerkedhettek a legjobb Live játékokkal is!
1359122400

Menetrendszerűen csökkentek az Xbox-eladások

A Microsoft pénzügyi eredményeiből is tisztán látszik, hogy a piac már az új Xboxot várja: ennek megfelelően Redmondban is kevesebbet költöttek xboxos marketingre, miközben a kutatás-fejlesztésre áldozott pénz nőtt.
1358409629

Könnyebb régióváltás az Xbox Live-on

Az Xbox Live-felhasználók tegnap óta könnyebben költöztethetik át hozzáférésüket más régióba, mint korábban. A Microsoft migrációs oldala frissült, így pár kattintás után bárhová átvihetjük Gamerscore-jainkat és acsijainkat.
1356964951

Egy hónap Gold-tagság jár az Xbox Live leállásáért

Helyreállt az Xbox Live, a Microsoft pedig elnézést kért a kellemetlenségekért. Minden érintettnek egy hónap Gold-tagságot ad kompenzálásul, az ajándék előfizetés kiosztása teljesen automatikus.
1356860578

Napok óta akadozik az Xbox Live

December 28-án jött az első hír az Xbox Live-felhasználók panaszairól, miszerint problémák vannak a rendszerrel, és bár az eredeti hibákat sikerült elhárítani, még mindig nem működik 100 százalékosan a szolgáltatás.
1355490000

Új alkalmazásokkal bővült az Xbox 360

Két új alkalmazás landolt a magyar Xbox Live-on, immár a Karaoke és a SkyDrive is elérhető a szolgáltatáson keresztül. Előbbi segítségével énekelhettek, utóbbival pedig az online tárhelyeteket érhetitek el.
1349100025

Végre hasznát vehetjük a Gamerscore-nak

Az Xbox Live születésnapja alkalmából a Microsoft igyekszik a szorgalmas achievement-vadászok kedvében járni legújabb programjával. Ha legalább 3000 Gamerscore-t kapartál össze, akkor "különleges ajándékra" számíthatsz ebben a hónapban. Ha ennél több GS-ed van, kedvezményben részesülsz.
1346781177

Ma is leállt az Xbox Live

Nem egészen két hónappal azután, hogy néhány órára leállt az Xbox Live szolgáltatás, a mai napon is akadhatott nehézsége a bejelentkezéssel annak, aki online akart játszani. A Microsoft szerint a frissítések miatt előfordul az ilyen, hosszútávú következtetéseket nem érdemes levonni az esetből.
1342774854

Nőttek a bevételek, de veszteséges a Microsoft

A redmondi cég nyilvánosságra hozta legutóbbi pénzügyi negyedévük eredményeit - ennek alapján már tudjuk, hogy az Xbox 360-divízió 292 millió dollárt hozott a konyhára, ami 20 százalékos bevételnövekedés jelent az előző időszakhoz képest. Éves szinten pedig 8 százalékos növekedésről beszélhetünk.
1341644453

Elérhetetlenné vált az Xbox Live

Tegnap pár órán keresztül nem lehetett bejelentkezni az Xbox Live szolgáltatásba. A Microsoft bocsánatot kért a felhasználóktól és serényen próbálta helyrehozni az online rendszert. Azóta a hibát szerencsére elhárították, ám a leállás pontos oka még nem ismert. Hackertámadásról szó sincs.
1340200816

Microsoft Pont járhat az achievementek után

Az Xbox Live Rewards hűségprogram keretei között fontos újdonság bevezetésére kerülhet sor az ősszel. A Microsoft szerint az achievementek után is lehet majd Microsoft Pontot gyűjteni, amit azután levásárolhatnak a felhasználók. Formális bejelentés még nem volt, a részletek később jönnek.