L.A. Noire PC, PS3, X360

Eredetileg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készült detektív thriller a Rockstar kiadásában, mely később PC-re is megjelenik. A játékhoz már most több DLC is elérhető, és egy Complete Edition is boltokba került.
1517403600

Rockstar-játékok az új Humble Bundle-ben

Újabb izgalmas csomagot rakott össze nekünk a Humble Bundle csapata, ezúttal a Rockstar játékai kapták a főszerepet. Több Grand Theft Auto-epizód is szerepel a pakkban, ahogy a Max Payne-trilógia is jó áron lehet a miénk.
1511179200

Brit toplista: kiábrándító rajtot vett a Battlefront II

A Battlefield 1-től és a Star Wars: Battlefronttól is elmaradt a Star Wars: Battlefront II rajtja a briteknél, és valószínűtlennek tűnik, hogy a visszaesést ellensúlyozni tudnák a digitális értékesítések.
1510755060

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kissé megkésve szállítjuk, de természetesen nem felejtettük el a heti játékmegjelenési listánkat. Annál is inkább, mert több fontos premierünk is van a héten, köztük a Star Wars: Battlefront második része!
1510653650

Így fest képeken az L.A. Noire: The VR Case Files

A Rockstar is belép a virtuális valóságba, az L.A. Noire: The VR Case Files lesz az első próbálkozása a csapatnak. A játék VR-mellékága hét missziót tartalmaz, most néhány screenshot segítségével te is elképzelheted, hogy miről van szó.
1510304416

Ilyen lesz az L.A. Noire Nintendo Switch-en

A Rockstar detektívjátéka a jövő héten landol PS4-en, Xbox One-on és a Nintendo konzolján. Néhány változás történt az alapverziókhoz képest Switch-en: a kihallgatásokat némileg átalakították a fejlesztők.
1510142454

Már 85 millió leszállított példánynál jár a GTA V

A Take-Two következik a pénzügyi jelentések sorában. A Grand Theft Auto V a maga 85 millió példányával új rekordot állított fel: minden idők legkelendőbb videojátéka lett az USA-ban, maga mögé utasítva a Wii Sportsot is.
1510138805

Késik az L.A. Noire: The VR Case Files

A HTC Vive-tulajoknak egyelőre más elfoglaltság után kell nézniük, lévén az L.A. Noire: The VR Case Files mégsem jelenik meg november közepén. A Rockstarnak kell némi extra idő, hogy kifogástalan legyen a VR-nyomozósdi.
1509035400

4K-s kedvcsináló az L.A. Noire-hoz

Kaptunk egy kedvcsinálót az L.A. Noire-hoz az új portok érkezése kapcsán. A trailer rövid, de legalább pixelekben nem szenved hiányt, hiszen a megfelelő megjelenítővel akár 4K felbontásban is megcsodálhatjuk.
1505052000

L.A. Noire - leleplezték az új változatok árait

A Rockstarnak köszönhetően megtudtuk, mennyit fog kóstálni a hamarosan új generációs konzolokra is beköszönő L.A. Noire. A Microsoft és a Sony konzoljain barátságos árral találkozunk, viszont Switchen drágább lesz a cím.
1504805400

Készül az L.A. Noire felújított változata

A Rockstar idén az új generációs konzolokra és a Nintendo Switch-re is elhozza egykori sikerjátékát, az L.A. Noire-t. Ha ez nem lenne elég, még egy VR-változat is készül a játékból HTC Vive-ra.