Dead Space

Vadi új túlélő horrorjátékon dolgozik az Electronic Arts - amennyiben szeretted az Event Horizon című filmet, ez a Te játékod lesz!

Ma este belenézhetünk a Dead Space-remake-be

Egy közösségi livestreammel jelentkezik ma este az Electronic Arts és a Motive, melynek keretei közt elsőként belenézhetünk majd a Dead Space-remake korai változatába.

A jövő őszt célozza a Dead Space-remake

Noha az Electronic Arts még nem árulta el, hogy mikor kerül boltokba a Dead Space remake-je, a pletykák szerint nem húzná sokáig a megjelenést a kiadó: jelenleg a jövő őszt célozzák a projekttel.

Eric Baptizat felel a Dead Space-remake-ért

Eric Baptizat neve az Assassin's Creed kedvelőinek lehet ismerős, hiszen a Black Flag óta része a franchise-nak. Nemrég otthagyta a Ubisoftot, hogy az EA Motive-hoz igazoljon egy meg nem nevezett projekthez - és már azt is tudjuk, melyikhez.

Kivágott részeket is tartalmaz a Dead Space-remake

A múlt heti EA Play Live-adás egyik legizgalmasabb meglepetése a Dead Space-remake bejelentése volt. Apránként szállingóznak a hírek a felújított változattal és a vele érkező extra tartalmakkal kapcsolatban.

Nem lesz mikrotranzakció az új Dead Space-ben

Tegnap este az EA Play Live-on megtörtént a sokat pletykált és egyben várva-várt bejelentés: hivatalosan is készül a Dead Space-remake. Az újrázással kapcsolatban a fejlesztők pedig már most leszögeztek egy fontos dolgot.

Hivatalos: érkezik a Dead Space-remake

Beigazolódtak a pletykák, az Electronic Arts tényleg elkészíti a Dead Space felújított változatát. Az EA Play Live adását megkoronázva egy hátborzongató teaserrel éledt újra Isaac Clarke rémálma.

Az Electronic Arts több műsorral is készül júliusra

Az Electronic Arts idén kihagyta a júniusi E3-időszakot, helyette júliusban tartja meg saját, bemutatókkal és bejelentésekkel teli műsorát. Ám nem csupán az EA Play Live-val készülnek, több kisebb eseményük is lesz a hónap folyamán.

Dead Space remake-et készít az EA Motive

A napokban sokat csicseregtek a madarak a Dead Space újraéledéséről, mára pedig szinte biztosnak tűnik, hogy a pletykák nem alaptalanok. A Star Wars: Squadrons csapata készítheti el Isaac Clarke régi-új kalandját.

Dead Space-bejelentést hoz az EA Play Live?

Sajtóértesülések szerint az Electronic Arts júliusi műsora egy meglepetést biztosan hoz majd magával, itt mutatkozik be ugyanis az EA Motive következő fejlesztése, amely a jelek szerint az új Dead Space lehet.

Tízéves a Dead Space-sorozat

Az első Dead Space még 2008. október 13-án jelent meg, a fejlesztést az EA Redwood Shores (későbbi nevén a Visceral Games) végezte. Az űrben játszódó horrorjáték három részt élt meg - lássuk, hogyan nézne ki modern köntösben!