Dead Space

Vadi új túlélő horrorjátékon dolgozik az Electronic Arts - amennyiben szeretted az Event Horizon című filmet, ez a Te játékod lesz!

Újabb összehasonlító videón a Dead Space-remake

Az amerikai IGN jóvoltából több, mint 6 percen keresztül gyönyörködhetünk a jövőre megjelenő Dead Space-remake-ben egy, az eredetivel összehasonlító videó keretein belül.

Dead Space - így fest a remake első 18 perce

Már csupán másfél hónap van hátra a USG Ishimura, Isaac Clarke és a nekromorfok nagy visszatéréséig, ha azonban nem bírtok addig várni, máris lecsekkolhatjátok a Dead Space-remake vágatlan nyitányát.

Kiadós gameplay felvételen a Dead Space-remake

A Dead Space évfordulós livestreamje alatt nyolcpercnyi gameplay felvételt láthattunk a készülő Dead Space-remake-ről, a GameSpot pedig további tízpercnyi felvétellel kedveskedett a rajongóknak.

John Carpenter szívesen készítene Dead Space-filmet

Ha egy valakit szívesen látnánk egy Dead Space-filmadaptáció mögött, az jó eséllyel John Carpenter lenne. A lelkes játékos hírében álló legendás horrorrendező szívesen vászonra vinné Isaac Clarke vérfagyasztó kalandját.

Megérkezett a Dead Space-remake első gameplay-előzetese

Az ígéreteknek megfelelően ma délután végre megérkezett a felújított Dead Space első gameplay-előzetese. A káprázatos látványvilág mellett néhány játékmeneti újdonságot is kiszúrhatunk a videóban.

Hamarosan végre mozgás közben láthatjuk a Dead Space-remake-et

Ugyan eddig is láthattunk fejlesztői videókat a készülő Dead Space-remake-ről, hivatalos játékmenet-videót még nem. Nos, ez a holnapi napon megváltozik.

Izgalmas újdonságokkal, töltőképernyők nélkül érkezik a Dead Space-remake

A Dead Space remake-je több lesz egy szimpla vizuális ráncfelvarrásnál. A technikai újítások mellett extra pályaszakaszokat és részletesebb történetet kap a sci-fi horrorjáték.

Frissítve: Az Amazon felvásárolhatja az Electronic Artsot

A hatalmas felvásárlások korát éli a játékipar. A híresztelések szerint az Electronic Arts is a nagyobb vállalatok célkeresztjébe került, ha pedig igazak a pletykák, akkor az Amazon már meg is tette az ajánlatát.

Januárban érkezik a Dead Space remake

Újabb fejlesztői livestreammel jelentkezett az EA Motive, a Dead Space remake fejlesztőcsapata. A felújított változat látványvilágáról szóló adás során a stúdió felfedte a játék pontos megjelenési dátumát is.

SGF 2022: Idén elmarad az EA Play Live

Az Electronic Arts tájékoztatása szerint idén nem tartják meg az EA Play Live-ot, ugyanis úgy döntöttek, hogy a bejelentésre váró játékaikat inkább szétszórva, külön-külön eseményeken leplezik le.