Crysis 3 PC, PS3, X360

A Crysis-trilógia befejező darabja, természetesen az Electronic Arts-Crytek párostól.
Típus: FPS

Hírek és érdekességek a CryEngine 3.0-ról

A CryTek nemrég nyilvánosságra hozta Martin Mittring előadását, amit a Triangle konferencián adott elő. Az iratok közül pár új bemutató kép is előkerült.

Három új címet foglalt le a Crytek

A tegnapi nap folyamán három új címet foglaltatott le a Crytek saját használatra, és valószínűleg a CryEngine 3.0 fogja futtatni a készülő játékokat.

GDC 2009: CryEngine 3 - befutott az első videó

Az ígéretekhez híven elkezdtek szállingózni az információk és a médiaanyagok a harmadik generációs CryEngine-ről: elsőként egy rövid teaser videót kaptunk.

GDC 2009: Hamarosan bemutatkozik a CryEngine 3

A Crytek bejelentette, hogy a Game Developers Conference kiállításon felfedi a CryEngine 3-as számú verzióját. Az idei GDC-re március 23-27. között kerül sor.

A Free Radical fejlesztheti a Crytek konzoljátékait

Nyílt titok, hogy a Crytek megszűnt számítógép-exkluzív fejlesztőnek lenni, a CryEngine pedig készen áll az újgenerációs konzolokon való bemutatkozásra.

PSP játékon dolgozik a CryTek budapesti stúdiója

Kézikonzolra is lesz Crysis? Ez még egyáltalán nem biztos, de annyi már tuti, hogy valami PSP-s játékon agyalnak a CryTek Budapest munkatársai.

Jó hírek a CryEngine konzolos portjáról

Harald Seeley CryTek fejes egy interjú alkalmával elárulta, hogy nagyon jól megy a CryEngine 2 portolása, a konzolos Crysis majdnem olyan jól néz ki mint PC-n.

A Crysis lead-designere is tart előadást a GDF-en

Újabb előadóval bővült az idei GDF vendéglistája: Cevat Yerli, a Crysis lead-designere, a Crytek egyik alapító tulajdonosa is előadást tart a rendezvényen.

Már tárgyalnak a Crysis filmadaptációjáról

Bár a Crysis történetétől nem vágtuk hanyatt magunkat, valaki mégis lát fantáziát az inváziós, háborúzós, szuperkatonás sztoriban - reméljük, nem Boll az a valaki.

GDC 2008: CryEngine 2 PS3-ra és Xbox 360-ra

A februári Game Developers Conference-en (GDC-n) a CryTek zárt ajtók mögött fogja bemutatni a CryEngine 2 Playstation 3-as és Xbox 360-as változatát.