Gamekapocs

Gamekapocs oldalhoz tartozó képek, cikkek és hírek gyűjteménye!

Elindult a GOG tavaszi vására egy ingyenes játékkal

Az idő lassan, de biztosan melegszik fel, de mi onnan tudjuk, hogy tavaszodik, hogy a nagy online piacterek szép sorban masszív leárazásokat tartanak. Ezúttal a GOG-on van a sor, és még ajándékot is kapunk tőle.

Valami készül LEGO 2K Drive néven

Bennfentes iparági források szerint a Visual Concepts csapata jelenleg egy nyílt világú LEGO-versenyjátékon dolgozik a 2K-vel közösen. A hivatalos megerősítésre még várunk.

Denzel Washington a Gladiátor 2 fedélzetén

Lapértesülések szerint az Oscar-díjas Denzel Washington is csatlakozik a Gladiátor 2 stábjához, a szinész ráadásul már a végső tárgyalásokat folytatja Ridley Scottékkal.

Szavazz 2022 legjobb játékaira!

Idén sem marad el a szavazásunk, melynek keretei közt a 2022-es év legjobb játékaira adhatjátok le a voksaitokat. Tizenhét kategóriában szedtük össze az év legnagyobb dobásait. Szavazzatok a kedvenceitekre!

Csatlakozz a Gamekapocs szerkesztőségéhez!

Eljött az ideje, hogy ismét bővítsük a csapatunkat: ezúttal a hírszerkesztői brigádunkba keresünk olyan munkatársakat, akik nem bánnák, ha a hobbijukból munka válna!

Közérdekű: megújul a Gamekapocs!

Délután leállunk egy órácskára, méghozzá azért, hogy utána megújult külsővel térjünk vissza. Az új Gamekapocs modernebb, tisztább és szárazabb érzést nyújt, és hosszabb távon is jobban tudunk építeni rá.

Szavazz 2021 legjobb játékaira!

Idén is megtartjuk a szavazásunkat, amelynek a keretei között az év legjobb játékaira adhatjátok le a voksaitokat. Tizenöt különböző kategóriában teljesedhettek ki, kereken egy hetetek van rá!

Boomer Gamer - indul a Gamekapocs podcastje

Új korszak kezdődik a Gamekapocs életében, összegyűjtöttünk egy csomó ötletet, amely mentén bővíthetnénk az újság tartalmát. Adta magát, hogy újítsunk be podcastekkel is: ennek az első fecskéje a Boomer Gamer.

Szavazz 2020 legjobb játékaira!

Idén is megtartjuk a szavazásunkat, amelynek a keretei között az év legjobb játékaira adhatjátok le a voksaitokat. Tizenhat különböző kategóriában teljesedhettek ki, szűk egy hetetek van rá!

Szavazz 2019 legjobb játékaira!

Ahogy azt már szokhattátok, idén is megszavazhatjátok nálunk az év legjobb játékait! Számos kategóriában adhatjátok le a voksaitokat, bő öt napotok van rá, hogy megfontoljátok a döntéseteket.