Gamekapocs

Gamekapocs oldalhoz tartozó képek, cikkek és hírek gyűjteménye!

Húsz cím, amivel játszanod kell 2014-ben

Beköszöntött a január, a tavalyi év összefoglalói után pedig ideje megnézni, hogy mi történik majd idén! Oké, még nem érződik, de az már most biztos, hogy nyakig ülünk majd a játékokban...

2013 legjobb játékai

Feladtuk a leckét nektek, ti pedig nyomatékosan megszavaztátok a 2013-as esztendő legemlékezetesebb játékait. Tobzódtatok a kínálatban, napokig rágódtatok rajta, de megszavaztátok a legkiemelkedőbb alkotásokat.

Reggelig szavazhatsz 2013 legjobb játékaira!

Elérkezett az olvasók ideje, most a kezedbe adjuk az irányítást! Eseménydús éven vagyunk túl, emlékezetes és kevésbé ütős játékokra tettük rá a mancsunkat, a legjobbak kiválasztása most rátok hárul. Nosza, szavazzatok!

2013 legfontosabb játékipari történései

Újabb éven vagyunk túl, itt az ideje a kötelező összefoglalónak. A Gamekapocs a korábbiakhoz hasonlóan átnézte az elmúlt esztendő összes hírét, hogy kihámozhassa belőlük, melyek voltak a legfontosabb történések.

2013 legolvasottabb hírei a Gamekapcson

Folytatjuk a szokásos év végi összefoglaló-sorozatunkat, a legolvasottabb blogok után ma a legolvasottabb híreink listája következik. A legtöbbet természetesen itt is a next-gen téma pörgött.

2013 legolvasottabb blogjai a Gamekapcson

Közeledik az év vége, ideje összefoglalni: megnézni mi volt 2013-ban a legnépszerűbb, a legérdekesebb, a legjobb vagy a legrosszabb. Most az év legolvasottabb blogjai következnek a Gamekapocsról.

GC 2013: Rekordot döntött az idei rendezvény

A múlt héten Kölnben megrendezett Gamescom méltán lett a világ egyik legnagyobb játékkiállítása: 340 ezer látogató kereste fel, akik 88 országból érkeztek. A show legjobb játéka a Bungie-féle Destiny lett.

GC 2013: Hamarosan indulunk!

A nyár utolsó nagyszabású gamer rendezvénye holnap a nulladik nappal kezdetét veszi. Rögtön vázoljuk a kölni GamesCom menetrendjét és a résztvevő játékok listáját. Némi kedvcsináló sem hiányozhat - mi ott leszünk!

Blogajánló: Comic-Con a Gamekapcson

Vasárnap befejeződött az év egyik legnagyobb geek fesztiválja a Comic Con. Az esemény hatására komoly emberek öltöztek be valamelyik szuperhősnek, óriás robotok harcoltak szörnyekkel - lázba is hozta bloggereinket.

Blogajánló: A vaják, a kígyó, és 2 füstölgő mikrofon

Bár a napsütés, a vízpart és a fesztiválszezon arra készteti az embert, hogy elhagyja az otthonát, szerencsére lelkes bloggereink ezen a héten se hagytak minket cserben.