Gamekapocs

Gamekapocs oldalhoz tartozó képek, cikkek és hírek gyűjteménye!
Típus: Táblajáték

2013 legolvasottabb blogjai a Gamekapcson

Közeledik az év vége, ideje összefoglalni: megnézni mi volt 2013-ban a legnépszerűbb, a legérdekesebb, a legjobb vagy a legrosszabb. Most az év legolvasottabb blogjai következnek a Gamekapocsról.

GC 2013: Rekordot döntött az idei rendezvény

A múlt héten Kölnben megrendezett Gamescom méltán lett a világ egyik legnagyobb játékkiállítása: 340 ezer látogató kereste fel, akik 88 országból érkeztek. A show legjobb játéka a Bungie-féle Destiny lett.

GC 2013: Hamarosan indulunk!

A nyár utolsó nagyszabású gamer rendezvénye holnap a nulladik nappal kezdetét veszi. Rögtön vázoljuk a kölni GamesCom menetrendjét és a résztvevő játékok listáját. Némi kedvcsináló sem hiányozhat - mi ott leszünk!

Blogajánló: Comic-Con a Gamekapcson

Vasárnap befejeződött az év egyik legnagyobb geek fesztiválja a Comic Con. Az esemény hatására komoly emberek öltöztek be valamelyik szuperhősnek, óriás robotok harcoltak szörnyekkel - lázba is hozta bloggereinket.

Blogajánló: A vaják, a kígyó, és 2 füstölgő mikrofon

Bár a napsütés, a vízpart és a fesztiválszezon arra készteti az embert, hogy elhagyja az otthonát, szerencsére lelkes bloggereink ezen a héten se hagytak minket cserben.

Te hogy játszol online? Válaszolj a felmérésre!

Az ELTE PPK Pszichológiai Doktori Iskola hallgatója kíváncsi az online játékokkal kapcsolatos szokásaidra, motivációidra és időgazdálkodásodra. Légy jó fej, segítsd a felmérését, hiszen érdekes eredmények születhetnek!

Blogajánló: Támadnak az élőholtak!

Hosszabb szünet után, de nem elfeledve, sőt megújult erővel visszatért a blogajánló. Nem is váratunk meg benneteket, lássuk, mely blogok voltak a legjobbak az elmúlt héten.

Megvan a blogszerkesztőnk!

Nagyon aktívak voltatok, megszámoltunk minden szavazatot, módszeresen szűrtük az érvénytelen voksokat, megszületett a végeredmény. A Gamekapocs bloszerkesztője pedig nem más, mint...

Blogszerkesztőt keres a Gamekapocs

Ennek is eljött az ideje, bővítenünk kell a csapatot! Elképesztően sok blogbejegyzést írtok, ráadásul szép számmal akad közöttük minőségi munka, mi pedig mindenképpen azt szeretnénk, ha ezek nyomot hagynának GK-n.

Így játszottam együtt anyámmal

Még egy Jimmy Fallon-videó, aztán becsszó, befejezzük. A legújabb szösszenet nem konkrét játékot mutat be, hanem egy vicces összeállítást arról, ahogy a játékosok az édesanyjukkal együtt ültek le a konzol elé.