Gamekapocs

Gamekapocs oldalhoz tartozó képek, cikkek és hírek gyűjteménye!
Típus: Táblajáték

Április elseje van, szóval...

Viccelődni fogunk! Szokásunkhoz hűen idén is megkíméltünk titeket az álhírek napközbeni tálalásától, attól viszont nem ment meg benneteket senki, hogy elolvassatok egy összeállítást a nap legjobb poénjairól!

Blogajánló: Blogverseny!

A Diablóban arat a Kaszás, Rayman szebb, mint valaha, a Kaland és a Kockázat még sose volt ennyire modern, mi pedig versenyt hirdetünk. Kattints a részletekért és az elmúlt hét válogatott írásaiért!

Így játszunk mi

A mindenkit nyomasztó kérdést most megválaszoljuk! Hogyan játszanak a hardcore gamerek, s miként élnek a Gamekapocs által szerzett barátaink? Most minden kiderül!

GK RÁDIÓ MA ESTE 8-TÓL!

Bizony, bizony, jól olvassátok! Most pénteken visszatér a GK Rádió, és vele a három bajkeverő műsorvezető, hogy hosszú-hosszú kihagyás után ismét mindenféle hülyeségről beszéljünk! Részletek itt!

Mutasd, hogyan játszol Te!

Most megmutathatod, hogyan is kell kinéznie egy igazi Játékos Saroknak! Képeket és történeteket várunk a vállalkozó szelleműektől, a beküldött képeket később mindenki megtekintheti egy cikkben, csokorba gyűjtve.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2014-ben

Beköszöntött a január, a tavalyi év összefoglalói után pedig ideje megnézni, hogy mi történik majd idén! Oké, még nem érződik, de az már most biztos, hogy nyakig ülünk majd a játékokban...

2013 legjobb játékai

Feladtuk a leckét nektek, ti pedig nyomatékosan megszavaztátok a 2013-as esztendő legemlékezetesebb játékait. Tobzódtatok a kínálatban, napokig rágódtatok rajta, de megszavaztátok a legkiemelkedőbb alkotásokat.

Reggelig szavazhatsz 2013 legjobb játékaira!

Elérkezett az olvasók ideje, most a kezedbe adjuk az irányítást! Eseménydús éven vagyunk túl, emlékezetes és kevésbé ütős játékokra tettük rá a mancsunkat, a legjobbak kiválasztása most rátok hárul. Nosza, szavazzatok!

2013 legfontosabb játékipari történései

Újabb éven vagyunk túl, itt az ideje a kötelező összefoglalónak. A Gamekapocs a korábbiakhoz hasonlóan átnézte az elmúlt esztendő összes hírét, hogy kihámozhassa belőlük, melyek voltak a legfontosabb történések.

2013 legolvasottabb hírei a Gamekapcson

Folytatjuk a szokásos év végi összefoglaló-sorozatunkat, a legolvasottabb blogok után ma a legolvasottabb híreink listája következik. A legtöbbet természetesen itt is a next-gen téma pörgött.