Gamekapocs

Gamekapocs oldalhoz tartozó képek, cikkek és hírek gyűjteménye!

Te hogy játszol online? Válaszolj a felmérésre!

Az ELTE PPK Pszichológiai Doktori Iskola hallgatója kíváncsi az online játékokkal kapcsolatos szokásaidra, motivációidra és időgazdálkodásodra. Légy jó fej, segítsd a felmérését, hiszen érdekes eredmények születhetnek!

Blogajánló: Támadnak az élőholtak!

Hosszabb szünet után, de nem elfeledve, sőt megújult erővel visszatért a blogajánló. Nem is váratunk meg benneteket, lássuk, mely blogok voltak a legjobbak az elmúlt héten.

Megvan a blogszerkesztőnk!

Nagyon aktívak voltatok, megszámoltunk minden szavazatot, módszeresen szűrtük az érvénytelen voksokat, megszületett a végeredmény. A Gamekapocs bloszerkesztője pedig nem más, mint...

Blogszerkesztőt keres a Gamekapocs

Ennek is eljött az ideje, bővítenünk kell a csapatot! Elképesztően sok blogbejegyzést írtok, ráadásul szép számmal akad közöttük minőségi munka, mi pedig mindenképpen azt szeretnénk, ha ezek nyomot hagynának GK-n.

Így játszottam együtt anyámmal

Még egy Jimmy Fallon-videó, aztán becsszó, befejezzük. A legújabb szösszenet nem konkrét játékot mutat be, hanem egy vicces összeállítást arról, ahogy a játékosok az édesanyjukkal együtt ültek le a konzol elé.

Szavazz! Milyen platformon játszol?

A segítségedet kérjük! Szeretnénk felmérni, hogy a Gamekapocs olvasói a PC-t, vagy a konzolt szeretik-e jobban. Jöjjön hát a mindent eldöntő kérdés: te milyen platformon játszol?

5. Retro video- és kvarcjáték kiállítás

Aki a kétnapos rendezvény ideje alatt betévedt a Csokiba, mintha egy másik időbe lépett volna be. Utazás a retro videojátékok és kvarcjátékok világába, pixeles képernyők, húszéves gépek. Mi ez, ha nem a mennyország?

Retro video- és kvarcjáték kiállítás: ápr. 20-21.

Nintendo, SEGA, Commodore, Sinclair, Atari, Apple, Enterprise, Primo és Videoton. Ezeket mind kipróbálhatod április 20-21. között az 5. Retro video- és kvarcjáték kiállításon!

Lezárult a Kaptár: Megtorlás játék - íme a nyertesek

A Gamekapocs és az Intercom közös nyereményjátékában kisorsoltunk öt darab Kaptár: Megtorlás filmet DVD-n. Három kérdésre kellett válaszolni, a szerencsés nyerteseknek gratulálunk!

Kaptár: Megtorlás nyereményjáték - az utolsó nap!

A Gamekapocs és az Intercom közös nyereményjátékában kisorsolunk öt darab Kaptár: Megtorlás filmet DVD-n! A helyes válaszokat január 30-ig várjuk, ha még nem játszottál, most itt az idő!