Gamekapocs

Gamekapocs oldalhoz tartozó képek, cikkek és hírek gyűjteménye!
Típus: Táblajáték

Szavazz! Milyen platformon játszol?

A segítségedet kérjük! Szeretnénk felmérni, hogy a Gamekapocs olvasói a PC-t, vagy a konzolt szeretik-e jobban. Jöjjön hát a mindent eldöntő kérdés: te milyen platformon játszol?

5. Retro video- és kvarcjáték kiállítás

Aki a kétnapos rendezvény ideje alatt betévedt a Csokiba, mintha egy másik időbe lépett volna be. Utazás a retro videojátékok és kvarcjátékok világába, pixeles képernyők, húszéves gépek. Mi ez, ha nem a mennyország?

Retro video- és kvarcjáték kiállítás: ápr. 20-21.

Nintendo, SEGA, Commodore, Sinclair, Atari, Apple, Enterprise, Primo és Videoton. Ezeket mind kipróbálhatod április 20-21. között az 5. Retro video- és kvarcjáték kiállításon!

Lezárult a Kaptár: Megtorlás játék - íme a nyertesek

A Gamekapocs és az Intercom közös nyereményjátékában kisorsoltunk öt darab Kaptár: Megtorlás filmet DVD-n. Három kérdésre kellett válaszolni, a szerencsés nyerteseknek gratulálunk!

Kaptár: Megtorlás nyereményjáték - az utolsó nap!

A Gamekapocs és az Intercom közös nyereményjátékában kisorsolunk öt darab Kaptár: Megtorlás filmet DVD-n! A helyes válaszokat január 30-ig várjuk, ha még nem játszottál, most itt az idő!

Húsz cím, amivel játszanod kell 2013-ban

Nem árulunk el nagy meglepetést, idén is lesznek játékok, és ami meghökkentőbb, hogy még jó játékok is lesznek. Megnéztük az év termését, és kiválogattunk húsz olyan címet, amivel mindenképpen játszanod kell.

2012 legjobb játékai

Itt a Gamekapcson demokrácia uralkodik, nálunk a nép akarata szent. Eszünkbe sem jutott, hogy önkényesen mi kiáltsuk ki 2012 legjobb játékait, inkább az olvasók elé toltuk a szavazógépet. S jöjjenek a várva-várt végeredmények!

2012 legfontosabb játékipari történései

Átnyálaztuk a tavalyi év összes hírét és bejelentését, hogy megnézzük, melyek voltak 2012 legfontosabb játékipari történései. Nem érdekelnek a játékbejelentések, trendekre vagyunk kíváncsiak és tabudöntögetést akarunk.

2012 legolvasottabb blogjai a Gamekapcson

Kattintásalapú összefoglalónk utolsó részében a közösség kapja a főszerepet, egészen konkrétan a ti írásaitokból csináltunk tízes toplistát. Lássuk, melyek voltak 2012 legolvasottabb blogjai!

2012 legolvasottabb cikkei a Gamekapcson

Folytatjuk az évzárást, ezúttal viszont a Gamekapocs legolvasottabb cikkeit szedjük listába. Ebben sincs Call of Duty, de természetesen a Ubisoft nagyágyúiról szóló tesztek bekerültek a legjobbak közé.