Gamekapocs

Gamekapocs oldalhoz tartozó képek, cikkek és hírek gyűjteménye!

2015 legjobb játékai

A Gamekapocsnál mindenki véleménye számít, így idén is több különböző kategóriában szavaztattuk meg veletek 2015 legjobb játékait. Aki szerint mindenhol a papírforma győzött, meg fog lepődni.

Szavazz 2015 legjobb játékaira!

December végén eljött a szokásos évértékelő ideje, a Gamekapocs ezúttal is az olvasókkal szavaztatja meg 2015 legjobb játékait. Van egy rakás kategória, még több cím, és megannyi kellemes emlék. Voksolásra fel!

E3 2015: Elrajtolt a Gamekapocs E3-as aloldala

Sűrűsödnek a teaserek és a bejelentések, és egyre több a meredek pletyka, ami nem véletlen: két hét múlva rajtol el az év legfontosabb videojátékos eseménye, az Electronic Entertainment Expo.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2015-ben

Kevesebb bugot és szerverleállást, illetve több másodpercenkénti képkockát kívánunk mindenkinek 2015-re! Lendítsük be az évet a kötelező előzetesünkkel: erre húsz játékra érdemes idén odafigyelni!

2014 legfontosabb játékipari történései

Egy évzáró cikkel vagyunk még adósak, méghozzá az elmúlt esztendő legfontosabb játékipari történéseinek összefoglalásával. Átnéztük hát az összes hírünket, következzenek a legérdekesebbek!

Így kívánnak boldog új évet a fejlesztők

Aki a tegnapi napot tetszhalott állapotban töltötte a szilveszter éjjelén elfogyasztott alkohol és egyéb tudatmódosítók utóhatásaként, azoknak elmondjuk, immáron 2015-öt írunk és idén se maradunk játékok nélkül.

Év játéka szavazás 2014 - íme az eredmények!

Hivatalosan is megjelent az Xbox One, visszatért a felújított GTA V, közben meg a UbiSoft lett az új EA. Durva évet tudunk mögöttünk, de mi lett az elmúlt 12 hónap legjobb játéka? Íme az eredmények!

2014 legolvasottabb cikkei a Gamekapcson

Statisztikaalapú összefoglaló-sorozatunk a végéhez érkezett, az utolsó felvonással, a cikkek listájával vagyunk még adósak nektek. Ha kíváncsi vagy, melyik volt a legolvasottabb tesztünk, erre fáradj!

2014 legolvasottabb hírei a Gamekapcson

Folytatjuk az idei évet összefoglaló cikksorozatunkat, ezúttal 2014 legolvasottabb hírei vannak soron. Idén is előkelő helyen végzett a GTA V, és természetesen az új Star Wars első teasere is népszerű lett.

2014 legolvasottabb blogjai a Gamekapcson

Túl vagyunk a karácsonyozáson, ideje elkezdeni a szokásos évzárónkat! Első körben azt a tíz blogbejegyzést vesszük sorra, amelyek a legtöbbet pörögtek nálatok az elmúlt évben.