Gamekapocs

Gamekapocs oldalhoz tartozó képek, cikkek és hírek gyűjteménye!

Boldog karácsonyt kíván a Gamekapocs

Megtaláltuk az utolsó kiégett izzót is, már áll a karácsonyfa, készül a halászlé meg a töltött káposzta. Békés, boldog, bejgliben és játékokban gazdag karácsonyt kíván a Gamekapocs.

Interjú a Digic Pictures-szel

Hazánk legsikeresebb animációs stúdiójának sikerszériája meredeken ível felfelé, legutóbb a CoD: Advanced Warfare átvezetőit rakta össze a Digic Pictures. Emellett mi sem mentünk el szó nélkül, mikrofonvégre kaptuk a srácokat.

Blogajánló: Új időszámítás kezdődik

Megváltozik kicsit a blogajánló, egy új, számotokra is érdekesebb rendszerre váltunk. A blogírók is örülhetnek, hiszen nagyobb figyelmet kapnak az írásaik a főoldalon, így több olvasót érhetnek el.

GC 2014: A végső mérleg

A múlt héten megrendezett kölni rendezvényre több mint 335 ezren látogattak el 88 különböző országból. Habár idén csökkent a mezei látogatók száma, még mindig hatalmas volt az érdeklődés a videojátékok iránt.

GC 2014: Fotók a második napról

Hivatalosan is kezdetét vette a Gamescom. Európa legnagyobb játékkiállítása a szakmai nap után megnyitotta kapuit a nagyközönség előtt, Daks ma is kint volt, exkluzív fotók következnek Kölnből.

GC 2014: Az első fotók

Élőben jelentkezünk Kölnből. Booth babák, kaja, sörözés, játékbemutatók, nagyjából ez történt szerdán, a Gamescom nulladik napján. Daks egész nap a kiállítást járta, jöjjenek hát az első exkluzív fotók!

GC 2014: Itt vagyunk!

Európa legnagyobb játékkiállítása. 2014. augusztus 13-17., Köln. A nagy konferenciákat még otthonról néztük, de már itt vagyunk. A repülőnk leszállt, csak egyet kell aludni, és indul a Gamescom!

Lezárult az Intel nyereményjáték. Íme a nyertes!

Legújabb nyereményjátékunkban egy brutális Intel Core i7-4790K proci várt új gazdájára. Három kérdésre kellett helyesen válaszolni, és bár rengeteg jó megfejtés érkezett, a játékból csak egy valaki kerülhetett ki győztesen. Ki ő?

Blogajánló: Kezdődik a nyár hátralevő része

Lecsengett az E3 és átjátszottuk az év legrövidebb éjszakáját is. Dúl a nyár, az aszfalt felett nappal remegve táncol a forró levegő, zajlik a foci-VB és porzik a vese. Mi kockák pedig csak ülünk itt, és egymás írásait olvassuk.

Stúdiófelvásárlások - 1. rész

Westwood? LucasArts? Már mind a múlté. Az egykor legendás, egész műfajokat meghatározó stúdiók tűntek el egyik évről a másikra a nagy kiadók alatt. Megnéztük, mik voltak a leginkább emészthetetlen felvásárlások.