Gamekapocs

Gamekapocs oldalhoz tartozó képek, cikkek és hírek gyűjteménye!
Típus: Táblajáték

GC 2014: Az első fotók

Élőben jelentkezünk Kölnből. Booth babák, kaja, sörözés, játékbemutatók, nagyjából ez történt szerdán, a Gamescom nulladik napján. Daks egész nap a kiállítást járta, jöjjenek hát az első exkluzív fotók!

GC 2014: Itt vagyunk!

Európa legnagyobb játékkiállítása. 2014. augusztus 13-17., Köln. A nagy konferenciákat még otthonról néztük, de már itt vagyunk. A repülőnk leszállt, csak egyet kell aludni, és indul a Gamescom!

Lezárult az Intel nyereményjáték. Íme a nyertes!

Legújabb nyereményjátékunkban egy brutális Intel Core i7-4790K proci várt új gazdájára. Három kérdésre kellett helyesen válaszolni, és bár rengeteg jó megfejtés érkezett, a játékból csak egy valaki kerülhetett ki győztesen. Ki ő?

Blogajánló: Kezdődik a nyár hátralevő része

Lecsengett az E3 és átjátszottuk az év legrövidebb éjszakáját is. Dúl a nyár, az aszfalt felett nappal remegve táncol a forró levegő, zajlik a foci-VB és porzik a vese. Mi kockák pedig csak ülünk itt, és egymás írásait olvassuk.

Stúdiófelvásárlások - 1. rész

Westwood? LucasArts? Már mind a múlté. Az egykor legendás, egész műfajokat meghatározó stúdiók tűntek el egyik évről a másikra a nagy kiadók alatt. Megnéztük, mik voltak a leginkább emészthetetlen felvásárlások.

Arrogáns Sonyból kedves Sony

A PlayStation 4 megjelenése óta a Sony a jófiú és a játékosok kedvence. Sok mindent megváltoztatott az utóbbi pár év, nem volt ez mindig így. Emlékezzünk vissza kicsit, milyenek voltak a PS3 idejében.

30fps vs. 60fps - filmeket akarunk vagy játékokat?

Az újgenerációs konzoloktól azt vártuk, hogy végre 1080p-s natív felbontásban játszhassunk, és a framerate tekintetében se kelljen kompromisszumokat kötnünk. Ez azonban nem így történt: az új jelmondat a filmszerűség és a 30fps!

Blogajánló: Búcsú a fegyverektől

Eljött a nyár, a kánikula, és egyben eljött a búcsú pillanata is. Bár a blogajánló a jövőben is folytatódik, én elköszönök. Egy kattintás, és olvashatjátok Scoo utolsó ajánlóját.

Blogajánló: A blogverseny nyertese pedig…

A héten csak két blogot ajánlunk, mivel csak a hét második feléből szemezgettünk, és amúgy is kellett a hely, hogy kihirdessük a blogversenyünk nyertesét. Lássuk az eredményt!

Xbox-klasszikusok, amiket vissza kellene hozni

Phil Spencer, a Microsoft Studios vezetője, és az Xbox-részleg új fejese láthatóan érti, mire van szüksége a keménymagnak. Adjunk neki ötleteket, milyen játékokat hozzon vissza az Xbox dicső múltjából.