Gamekapocs

Gamekapocs oldalhoz tartozó képek, cikkek és hírek gyűjteménye!

2016 legfontosabb játékipari történései

Megérkezett az utolsó évzáró anyagunk, immár hatodik éve gyűjtjük össze nektek az elmúlt esztendő legfontosabb játékipari történéseit. Öveket becsatolni, és tessék kapaszkodni: lássuk, mi történt 2016-ban!

2016 legjobb játékai - szerintetek

Megint elrepült egy év, és ezzel együtt ti megszavazhattátok 2016 legjobb játékait. Rengetegen adtak nyomatékot akaratuknak, így lassan kikerekedett a végeredmény - olykor mi is meglepődtünk rajtuk.

Szavazz 2016 legjobb játékaira!

Hamarosan itt az év vége, így folytatjuk a régi hagyományt: eljött az ideje, hogy megválasszátok 2016 legjobb játékait! Emlékezzetek, értékeljetek és végül adjátok le a voksaitokat! Nem lesz rövid, 21 kategória vár rád.

2016 legjobb játékai - szerintünk

Az olvasói szavazás mellett a Gamekapocs szerkesztői is elárulják, melyek voltak idén a kedvenc játékaik. Ahány kolléga, annyi meglepetés, de 2016-ban is akadt néhány cím, amire testületileg is sikerült rácuppannunk.

Arcadia Játéktermi Nosztalgia Kiállítás beszámoló

Több mint kétszáz játéktermi gép és flipper volt kipróbálható a Dürerben. Megnéztük és végignyomkodtuk mindet, egy valami pedig biztossá vált - az Arcadia minden kétséget kizáróan a hónap legjobb programja volt.

Tényleg a Denuvo a warez halála?

Január elején a híres crackercsoport, a 3DM alapítója gyakorlatilag beismerte a vereséget a Denuvóval szemben. Vajon tényleg ennyire reménytelen a helyzet? Hogy működik a védelem és milyen hatással van a játékiparra?

E3 2016: Véget ért az expó, jövőre találkozunk!

Az idei kiállítás hivatalosan is bezárta a kapuit, s noha a látogatók számában nem született új rekord, így is rengetegen voltak kíváncsiak rá. Az ESA már kitűzte a 2017-es expó dátumát is.

E3 2016: Itt vannak a csajok!

Az idei E3-ról sem hiányozhatnak a csinos booth babe-ek. A sok videojáték mellett ők azok, akik leginkább vonzzák a férfiak tekintetét, nélkülük tutira kevesebb lenne a kiállítás. Ne aggódj, a legszebb lányokat most te is megnézheted!

2015 legfontosabb játékipari történései

Évzáró sorozatunk végéhez érkeztünk, és már csak egy cikkel vagyunk adósak: nem maradt más hátra, minthogy megnézzük és rangsoroljuk, mi minden történt a játékiparban 2015-ben.

2015 legjobb játékai szerintünk

Miután megszavaztátok a tavalyi év legjobb játékait, mi jövünk. A szerkesztőség tagjai hosszas rágódás után összeállították a saját kis top 3-as listájukat, amiket most meg is osztunk veletek.