Gamekapocs

Gamekapocs oldalhoz tartozó képek, cikkek és hírek gyűjteménye!
Típus: Táblajáték

Tényleg a Denuvo a warez halála?

Január elején a híres crackercsoport, a 3DM alapítója gyakorlatilag beismerte a vereséget a Denuvóval szemben. Vajon tényleg ennyire reménytelen a helyzet? Hogy működik a védelem és milyen hatással van a játékiparra?

E3 2016: Véget ért az expó, jövőre találkozunk!

Az idei kiállítás hivatalosan is bezárta a kapuit, s noha a látogatók számában nem született új rekord, így is rengetegen voltak kíváncsiak rá. Az ESA már kitűzte a 2017-es expó dátumát is.

E3 2016: Itt vannak a csajok!

Az idei E3-ról sem hiányozhatnak a csinos booth babe-ek. A sok videojáték mellett ők azok, akik leginkább vonzzák a férfiak tekintetét, nélkülük tutira kevesebb lenne a kiállítás. Ne aggódj, a legszebb lányokat most te is megnézheted!

2015 legfontosabb játékipari történései

Évzáró sorozatunk végéhez érkeztünk, és már csak egy cikkel vagyunk adósak: nem maradt más hátra, minthogy megnézzük és rangsoroljuk, mi minden történt a játékiparban 2015-ben.

2015 legjobb játékai szerintünk

Miután megszavaztátok a tavalyi év legjobb játékait, mi jövünk. A szerkesztőség tagjai hosszas rágódás után összeállították a saját kis top 3-as listájukat, amiket most meg is osztunk veletek.

2015 legjobb játékai

A Gamekapocsnál mindenki véleménye számít, így idén is több különböző kategóriában szavaztattuk meg veletek 2015 legjobb játékait. Aki szerint mindenhol a papírforma győzött, meg fog lepődni.

Szavazz 2015 legjobb játékaira!

December végén eljött a szokásos évértékelő ideje, a Gamekapocs ezúttal is az olvasókkal szavaztatja meg 2015 legjobb játékait. Van egy rakás kategória, még több cím, és megannyi kellemes emlék. Voksolásra fel!

E3 2015: Elrajtolt a Gamekapocs E3-as aloldala

Sűrűsödnek a teaserek és a bejelentések, és egyre több a meredek pletyka, ami nem véletlen: két hét múlva rajtol el az év legfontosabb videojátékos eseménye, az Electronic Entertainment Expo.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2015-ben

Kevesebb bugot és szerverleállást, illetve több másodpercenkénti képkockát kívánunk mindenkinek 2015-re! Lendítsük be az évet a kötelező előzetesünkkel: erre húsz játékra érdemes idén odafigyelni!

2014 legfontosabb játékipari történései

Egy évzáró cikkel vagyunk még adósak, méghozzá az elmúlt esztendő legfontosabb játékipari történéseinek összefoglalásával. Átnéztük hát az összes hírünket, következzenek a legérdekesebbek!