PlayStation Vita Vita

A Sony második generációs kézikonzolja: brutális teljesítménnyel, mozgásérzékeléssel, érintőkijelzővel, két analóg karral és egy raklapnyi más újdonsággal.
1350885648

Bejelentésre készül a Sony

Új reklámkampányt indított a japán vállalat az elmúlt héten, ennek nyomán két teaser videó emlékeztet minket arra, hogy holnap nagy bejelentés következik. Élőszereplős kedvcsinálókban mindig is az élen járt a Sony, most is hasonlóan igényes megvalósítást kapunk. Nézz bele!
1350036000

Jövő héten átalakul a PlayStation Store

A jövő hét folyamán teljesen átalakul a PlayStation Store, a Sony online boltja nem csak külsőre változik meg, de a felhasználói élmény is sokkal jobb lesz az ígéretek szerint. A minap négy képernyőlopatot kaptunk az új dizájnról, ezen alaposan szemügyre vehetitek, miben lesz más az újdonság!
1349697442

A Sony beperli Kevin Butlert

Nem vicc! Történt ugyanis, hogy a Sony kamualelnökét, Kevin Butlert alakító színész reklámcége olyan Bridgestone-hirdetést készített, amiben kulcsszerepet játszik a Nintendo Wii is. Ez még nem lenne akkora probléma, csakhogy az eredeti videóban Butler maga is Mario Kartozik.
1349091005

2013-ban csökkenhet a PlayStation Vita ára

Arra a Sony fejesei sem számítottak, hogy a PS Vita eladásai jócskán a várakozásokon alul teljesítenek, ám a korábban pletykált karácsonyi árcsökkentés biztosan nem következik be. A cég angliai divíziójának elnöke szerint csak jövőre vásárolhatjuk meg a jelenleginél olcsóbban a kézikonzolt.
1348065000

TGS 2012: Több fronton erősít a PlayStation Vita

A korábbi pletykáknak megfelelően novembertől a PlayStation Vitán is előfizethetünk a PlayStation Plus prémiumszolgáltatásra, ráadásul úton vannak az alternatív színezésű modellek - az ősztől már kékben és vörösben is rátehetjük a mancsunkat a hordozható konzolra, igaz, Japánba kell menni értük.
1347205340

Sony: nem akarunk portokat a PS Vitára

A Sonynak elege lett a PSP esetében abból, hogy a kézikonzolra elérhető játékok tetemes részét egyszerűen a PS2-ről portolták át, vagy a PS2-es anyagokhoz nagyon hasonlóak voltak. A cég a Vita esetében arra törekszik, hogy a játékosok inkább egyedi élményeket kapjanak.
1347087642

A PS Vita törése nem használható kalózkodásra

Újabb fejlemények láttak napvilágot a héten kirobbant hír kapcsán, miszerint a neves hacker, Yifan Lu olyan törést készít a PlayStation Vitához, amellyel lehetővé válna a homebrew programok futtatása. Az érintett leszögezte: kalózjátékok futtatására abszolút nincs lehetőség.
1346947218

Feltörték a PlayStation Vitát?

Yifan Lu egy tehetséges hacker, ő törte fel a Kindle Touch védelmét is - legújabb kiszemeltje a Sony fiatalkorú kézikonzolja, a PlayStation Vita. Fontos megjegyezni, hogy Lu nem illegális célokra szeretné felhasználni törését, hanem homebrew játékok futtatására. Vállalkozó kedvű fejlesztők előnyben.
1345992641

A konzolháborúról forgatna filmet a Sony?

Igen, legalábbis a cég által levédetett domainek alapján. A Sony nem kevesebb, mint tizennyolc idevágó internetes címet foglalt le magának, ami komoly szándékot tükröz: a találgatások szerint ha nem is mozifilmet csinál majd a vállalat a témában, de egy ütős kis reklámkampány összejöhet belőle.
1345707036

HWSW: Végleg leáldozóban a kézikonzoloknak?

Az idei Gamescom kiállításon a kézi konzolok háza tájáról kevés igazán figyelemfelkeltő, de legfőképpen pozitív hír érkezett, nem véletlenül: az új generációs játékgépeket már szinte csak a márkafanatikusok veszik. A PlayStation Vita az eladásokat tekintve jóval a várakozások alatt teljesít, írja a HWSW.