PlayStation Vita Vita

A Sony második generációs kézikonzolja: brutális teljesítménnyel, mozgásérzékeléssel, érintőkijelzővel, két analóg karral és egy raklapnyi más újdonsággal.

Csökkentik a 3G-s Vita árát - leállítják a gyártását?

Noha a Sony korábban kijelentette, nyugaton nem csökken majd a PlayStation Vita ára, ehhez képest több amerikai Sony-márkaboltban is olcsóbban árulják a kütyü 3G-s kiszerelését. A hírek szerint leállítják a gyártását.

Sony: Howard Stringer visszavonul

Howard Stringer jelenleg a Sony igazgatótanácsának elnöke, júniusban azonban elhagyja a vállalatot. Korábban vezérigazgatóként is dolgozott, sőt ő volt az első nem japán vezető a cég történetében.

Japánban bejött a PS Vita árcsökkentése

Noha a PlayStation Vita árcsökkentése csak egy hete lépett érvénybe, azóta valamivel jobb eladásokat produkál a kézikonzol a szigetországban. A Sony nyugaton továbbra sem akar lefaragni a kütyü árcédulájából.

Többet költünk mobiljátékra, mint kézikonzolosra

Az elmúlt pénzügyi negyedévben nagyobb forgalmat generáltak az iOS-re és Androidra szánt játékok, mint a dedikált kézikonzolos címek. Egyedül a decemberi hónap volt erősebb a 3DS és a Vita számára.

PlayStation 4-bejelentés: LIVEBLOG!

Ha nem érted, mit mondanak, mi lefordítjuk, ha nem érzed a jelentőségét a bejelentéseknek, hát mi éreztetjük veled, ha nem vagy kíváncsi a kommentárunkra, mi akkor is kommentálunk - liveblog a PS4-bejelentésről.

A PlayStation-kézikonzolok evolúciója

A negyedik részéhez érkezett a Sony különjáratú videosorozata, amely a PlayStation márka felemelkedését taglalja generációkon át. Ezúttal a handheld gépeké lesz a főszerep: a PSP-től a PS Vitáig.

Japánban már csökkentik a PlayStation Vita árát

A Sony bejelentette, hogy csökkenti a PlayStation Vita árát, ráadásul már a hónap végén. Hogy Európában számíthatunk-e hasonló akcióra, azt nem tudni, de itt ugyanúgy nem fogy a Vita, szóval nem kizárt a dolog.

Élőben közvetítjük a PlayStation 4-bejelentést

Bizony! Február 20-én érdemes lesz sokáig fennmaradni, aznap éjfélkor kezdődik ugyanis a Sony rengeteget emlegetett PlayStation-sajtótájékoztatója. Miért olyan sokat emlegetett? A PlayStation 4 miatt!

Vérfrissítést kap a PlayStation Vita?

A Sony új szabadalmi kérelmet nyújtott be a PlayStation Vita kapcsán. A szóbeszédek szerint új bemeneti és kimeneti portokat kap a handheld, beleérve a HDMI-csatlakozót is. Az új modell változatlan áron kerülhet a boltokba.

Nehéz negyedéve volt a PlayStation-üzletnek

Ki érezné jobban a next-gen konzolok hiányát, mint az egyik konzolgyártó? A Sony pénzügyi helyzetjelentéséből kiderült, hogy az egykor még bezzeg üzletágként emlegetett PlayStation-biznisz mostanra leszálló ágra került.