PlayStation Vita Vita

A Sony második generációs kézikonzolja: brutális teljesítménnyel, mozgásérzékeléssel, érintőkijelzővel, két analóg karral és egy raklapnyi más újdonsággal.

Sokba kerül a PlayStation 4 a Sonynak

A Sony is közzétette az elmúlt negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését, amiből kiderült: a játékos részleg forgalma ugyan érdemben nem változott, az üzemi szintű veszteség viszont masszívan nőtt a PS4 miatt.

Blogajánló: Rozsomák, kézikonzol, póker

Riadó! Hőségriadó! Olyan meleg van, hogy ezt csak két helyen lehet kibírni: vagy vízpart mellett vagy pedig egy hűs szobában. A Gamekapocs e heti blogajánlója következik, kattintsatok!

GC 2013: Megvannak a konferenciák dátumai

Mindkét nagy konzolgyártó, a Sony és a Microsoft sajtótájékoztatót tart az augusztusi GameComon, Kölnben. Az időpontok már ismertek: az biztos, hogy államalapításunk ünnepén nem a tűzijátékot nézzük.

E3 2013: Nézd élőben a Sony-konferenciát!

Hajnali három órakor kezdődik a Sony E3-as konferenciája, ha fel tudsz kelni, vagy le sem fekszel addig, rajtunk ne múljon: megnézheted a PlayStation 4 buliját is nálunk. Kattints a streamért!

E3 2013: Életképek Los Angelesből

Egy raklapnyi árulkodó képre tettük rá a mancsunkat, melyek az idei E3 helyszínét, a Los Angeles-i Convention Centert mutatják be, még a látogatók érkezése előtt. A plakátok és a molinók már a helyükön vannak.

E3 2013: Befutott a Sony-konferencia teasere

A Sony elkezdte az E3-as konferenciájának beharangozását, egy rövid teaser új játékokat, interjúkat és minden mást ígér a PlayStation rajongók számára. Június 11-én hajnalban minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Frissítve: Remote Play minden PS4-játékhoz

Egy pletyka szerint minden PlayStation 4-játék támogatja majd a vitás Remote Play funkciót, a Sony ugyanis kötelezővé tette azt a fejlesztőknek. Egyetlen kibúvó lehetőség létezik.

Megint nyereséges a Sony

A Sony is közzétette a 2013-as pénzügyi évére vonatkozó jelentését: a cég öt éve először nyereséges, jóllehet a PlayStation-részleg nem tudott érdemben növekedni a kézikonzolok miatt.

E3 2013: Íme, a Sony-konferencia időpontja

Újabb nagy játékgyártó jelentette be, hogy sajtótájékoztatót tart az idei Electronic Entertainment Expo nulladik napján. Vélhetőleg ott hull le a lepel a PlayStation 4 konzol végleges kinézetéről is.

Kiválogatja a Sony a PlayStation-játékosok krémjét

Egy kiszivárgott e-mail szerint a Sony új programot indít, amiben a főszerepet a PlayStation-játékosok "felső 1 százaléka" kapja. Hogy mi lesz a lényege, nem tudjuk, azt lehet csak sejteni, hogy ki kerülhet be ide.