PlayStation Vita Vita

A Sony második generációs kézikonzolja: brutális teljesítménnyel, mozgásérzékeléssel, érintőkijelzővel, két analóg karral és egy raklapnyi más újdonsággal.

Nem minden Vita-játék fut a PS Vita TV-n

A Sony közzétette azoknak a játékoknak a listáját, amelyek támogatják a tegnap bejelentett PlayStation Vita TV-t. Az új kütyü összesen több mint 1300 PS Vita-, PSP- és PSOne-anyaggal használható, de vannak hiáznyók is.

Bemutatkozik a PlayStation Vita TV

A Sony vadonatúj kütyüt mutatott be a japán sajtótájékoztatóján, a nappaliba szánt PlayStation Vita TV célja az, hogy összekösse a PS4-et, a PS Vitát és a tévédet. Japánban már novemberben megjelenik.

Jön a kisebb PlayStation Vita

Átalakítja a PlayStation Vitát a Sony, az új modell kisebb és könnyebb lesz, és már októberben megjelenik Japánban. Érdekesség, hogy a kézikonzol hat különböző színben kapható majd.

Nézd vissza a Sony japán sajtókonferenciáját!

Reggel nyolc órakor kezdődött a Sony japán sajtókonferenciája, ahol mindent megtudtunk a PlayStation 4 szigetországbeli rajtjáról. Ugyanakkor más bejelentések is érkeztek.

Nem árulják együtt a PS4-et a Vitával

A Sony nem tervezi egyelőre, hogy közös csomagban árulja a PlayStation 4-et és a PlayStation Vitát, különben is, szerinte így is nagyon jó, hogy a kézikonzolnak pont most csökkent az ára.

Traileren a PlayStation Plus

A Sony egy vadonatúj kedvcsinálóval szeretné meggyőzni a játékosokat arról, hogy miért érdemes a PlayStation Network prémiumszolgáltatását igénybe venni. Ha másért nem, hát azért, hogy multizhassunk.

GC 2013: Nézd újra a sajtókonferenciákat!

Ha lemaradtál volna az augusztus huszadikai élő közvetítésről, ne csüggedj, most felvételről megtekintheted a Microsoft, az EA és a Sony sajtótájékoztatóját is - minden bejelentésről első kézből értesülhetsz.

GC 2013: Csökken a PlayStation Vita ára

Mielőtt elfelejtjük: a Sony a tegnapi sajtókonferenciáján bejelentette, hogy azonnali hatállyal csökkenti a PlayStation Vita árát. Új játékokat is bejelentett a konzolra, köztük a Borderlands 2-t.

HWSW: Tévészolgáltatást indít a Sony?

Megállapodásra juthatott a Sony és a Viacom egy új, online nézhető tévés szolgáltatás tartalmi vonalát illetően - ezzel ő lehet az első olyan vállalat, mely versenyképes szolgáltatást kínálhat a meglévő szolgáltatókhoz képest.

Együtt árulhatják a PS4-et a PS Vitával

Masszív pletyka esett be estére, igaz, valószínűleg többen is számítottak rá: a hírek szerint a Sony olyan kiszerelést is árulhat a PlayStation 4-ből, ami mellé PS Vita jár majd.