The Last of Us PS3, PS4

A 2011-es VGA díjátadó rendezvényen leplezték le a legújabb PS3-exkluzív játékot, ami végül PS4-re is megjelent.
1623254400

Multiplayer játékon dolgozik a Naughty Dog

Számos pletykát hallottunk arról, hogy a Naughty Dog csapata utólagosan elkészítené a The Last of Us: Part II többjátékos módját, a legfrissebb álláshirdetések azonban egy teljesen önálló online játék érkezésére utalnak.
1622192400

The Last of Us-sorozat - Marlene a régi lesz

Újabb névvel bővült a The Last of Us-sorozat színészgárdája, ezúttal ráadásul egy ismerős színésznővel erősített az adaptáció: Marlene-t az eredeti megformálója játssza majd élőszereplős formában is.
1619695980

The Last of Us 3 - a sztori alapjai már megvannak

Noha a Naughty Dog jelenleg nem a The Last of Us folytatásán dolgozik, és egyelőre nincs eldöntve, hogy belevágnának-e a harmadik részbe, Neil Druckmann annyit elárult, hogy a sztori alapjait már felskiccelték.
1618930800

Visszatért a Naughty Doghoz az Avengers fejese

Úgy tűnik, Shaun Escayg nem sokáig bírta a Crystal Dynamicsnál. A Marvel's Avengers kreatív igazgatója korábban az Uncharted- és a The Last of Us-szérián is dolgozott, így a Naughty Dog tárt karokkal várta vissza őt.
1618581600

Megvan a The Last of Us-sorozat Tommyja

Újabb névvel bővült az HBO gondozásában készülő The Last of Us-sorozat szereplőgárdája. Az első játék eseményeit feldolgozó történetből természetesen Tommy Miller sem marad majd ki - őt alakítja Gabriel Luna.
1617976800

Pletyka: készül a The Last of Us remake-je PS5-re

Az általában igen jól értesült Jason Schreier azt állítja, hogy már nagyban készül PlayStation 5-re az első The Last of Us remake-je, és a projekten közösen dolgozik a Naughty Dog csapata és a Sony Visual Arts Service Group.
1617436800

Nyáron indulhat a The Last of Us-sorozat forgatása

Egy kanadai lap találata szerint júliusban veheti kezdetét az HBO szárnyai alatt készülő The Last of Us-sorozat forgatása. Az eddigi infók alapján akár egy évig is elhúzódhatnak majd a munkálatok.
1616403600

Így tér el a The Last of Us-sorozat a játéktól

Az HBO gondozásában készülő The Last of Us-tévésorozat ugyan az eredeti videojáték eseményeit dolgozza fel, mégis számos meglepő eltérésre számíthatunk majd - árulta el Neil Druckmann.
1613026800

Megvannak a The Last of Us-sorozat főszereplői

Ma reggelre kiderült, hogy kik játszhatják majd el a várva-várt The Last of Us-sorozat főszereplőit: a hivatalos bejelentés szerint Ellie és Joel szerepére is egy egykori Trónok harca-színészt választott az HBO.
1610632800

Jim Ryan: a The Last of Us-sorozat csak a kezdet

A Sony sem hagyta ki az idei CES-t, amely során a PlayStation-üzletág vezérigazgatója, Jim Ryan is beköszönt egy rövid videóval, és elhintette, hogy játékaik a jövőben más platformokat is meghódítanak majd.