The Last of Us PS3, PS4

A 2011-es VGA díjátadó rendezvényen leplezték le a legújabb PS3-exkluzív játékot, ami végül PS4-re is megjelent.
Típus: Akció

The Last of Us 2 - a Naughty Dog elszólta magát

Már eddig is rengeteg elejtett információ utalt rá, hogy folytatást kap a The Last of Us, de most a Naughty Dog írója, Josh Scherr szólta el magát egy Nathan Drake Collection-livestream során.

The Last of Us - bakelit kiadást kap a soundtrack

Ha akad még köztetek olyan, aki rajong a bakelitlemezekért és a The Last of Usért, akkor számára most eljött a remek alkalom, hogy gyönyörű, limitált szériás változatban is beszerezze a játék teljes zenei hanganyagát.

The Last of Us - a Naughty Dog nem hitt benne

A napokban elérhetővé vált Wil Wheaton Sony-központú műsorának, a Conversations with Creatorsnak a legújabb adása, amiben a Naughty Dog munkatársai a The Last of Us-szal kapcsolatos kételyeikről is mesélnek.

Az Unchartedra hasonlít a Visceral Star Wars-játéka

Nolan North volt a Metrocon egyik panelbeszélgetésének a főszereplője, és szerencsénkre különösen beszédes kedvében volt. Elárult ezt azt a Visceral Star Wars-játékáról, és Naughty Dog-fronton is helyzetjelentett.

Önállóan is futtatható lesz a The Last of Us DLC-je

Lecsúsztál a zseniális The Last of Us még zseniálisabb kiegészítőjéről, az Ellie eredettörténetével foglalkozó Left Behindról? Semmi gond, a Sony most lehetővé teszi, hogy akár az alapjáték nélkül is kipróbáld a kalandot.

Az Uncharted 4 miatt nincs The Last of Us 2

A Naughty Dog illetékese szerint a csapatnak egyszerűen nincs ideje ötletelni a The Last of Us folytatásán, hiszen az Uncharted 4: A Thief's End munkálatai minden erőforrásukat felőrlik. Persze nem marad ez mindig így.

Dokumentumfilm a Naughty Dog születésnapjára

A Crash Bandicoot, a Jak and Daxter, az Uncharted-sorozat és a The Last of Us fejlesztője idén ünnepelte 30. születésnapját. Az évforduló apropóján egy dokumentumfilm született, amely végigvezet a stúdió történetén.

Már készül a The Last of Us 2?

A Naughty Dog eddig nem mondott semmi konkrétat azzal kapcsolatban, hogy készülhet-e folytatás a The Last of Ushoz, de ez legyen a legnagyobb gondunk: a csapat egyik volt munkatársa leleplezte helyettük az új részt.

Tovább bővült a The Last of Us multiplayere

Az ígéreteknek megfelelően a Naughty Dog nem hagyja parlagon a The Last of Us multiplayer módját, holott a szezonbérlettel elérhető finomságok már mind napvilágot láttak. Most kilenc új kivégzési animációnak örülhetünk.

A hétvégén lelepleződik a The Last of Us új DLC-je

Ugye egy percig sem hittétek azt, hogy a The Last of Us: Remastered megjelenésével le kell mondanunk a friss tartalmakról? Minden jel szerint a hétvégi PlayStation Experience-en már játszható lesz az új DLC Las Vegasban.