The Witcher 3: Wild Hunt PC, PS4, XBOXONE

Készül a Witcher harmadik része.
Típus: Akció, RPG

The Witcher 3: Wild Hunt - Ciri új ruhája

Egy hét kihagyás után folytatódik a The Witcher 3: Wild Hunt ingyen DLC-áradata. A frissen megjelent letölthető anyag ezúttal nem küldetést, hanem egy új ruhát tartalmaz Ciri számára.

Tartalmasak lesznek a The Witcher 3 kiegészítői

A CD Projekt RED nem elégszik meg a szimpla DLC-kel, tartalmilag a két nagyobb expanzió együttvéve majdnem akkora lesz, mint a teljes The Witcher 2. Ezt maga a direktor, Konrad Tomaszkiewicz hintette el.

Brit toplista: még mindig Batman a nyerő

Botrányok ide vagy oda, a Batman: Arkham-trilógiát lezáró harmadik felvonás továbbra is letaszíthatatlan az Egyesült Királyság eladási listájának éléről. A dobogó másik két fokán is ismerős játékok foglalnak helyet.

The Witcher 3: Wild Hunt - új küldetés jön a héten

A CD Projekt RED felfedte a The Witcher 3: Wild Hunt legújabb ingyenes DLC-jét, melyben egy hátborzongató falu titkait fejhetjük meg Geralttal. Minden witcher képességünkre szükség lesz a rejtély megoldásához.

Brit toplista: az élre tört a LEGO Jurassic World

Úgy tűnik, a film körüli felhajtás a felszínen tudta tartani a legújabb LEGO-játékot, aminek még nőttek is az eladásai az előző héthez képest, így most ő vezet az Egyesült Királyságban.

The Witcher 3 - a héten se maradunk DLC-k nélkül

Ahogy az lenni szokott, ezen a héten is menetrendszerűen érkezik a The Witcher 3: Wild Hunt következő ingyenes DLC-párosa. Ismét egy új küldetéssel és egy páncélszettel lesznek gazdagabbak a játék tulajdonosai.

The Witcher 3 - itt vannak a heti ingyenes DLC-k

Kicsit megfeledkeztünk róla az E3 alatt, de a CD Projekt RED már kiadta a The Witcher 3: Wild Hunt legújabb ingyenes DLC-it. Egy szexi új ruhát kapott Triss Merigold, de egy új küldetést is elvállalhat a Fehér Farkas.

Brit toplista: élen nyitott a konzolos TESO

A múlt héten kaptunk néhány új megjelenést, ezek pedig fel is rázták egy picit a brit játékeladási toplistát. A The Witcher 3: Wild Hunt három hét után lecsúszott a dobogó tetejéről, igaz, jó eséllyel csak ideiglenesen.

Amerikai toplista: itt is tarolt a The Witcher III

Közzétette az NPD Group a szokásos elemzését az amerikai játékpiac elmúlt havi teljesítményéről. Megint a PlayStation 4 volt a legkeresettebb hardver, a játékok között pedig a The Witcher III nyert.

The Witcher 3 - két újabb ingyenes DLC érkezik

Ezen a héten sem maradnak ingyenes DLC nélkül a The Witcher 3: Wild Hunt tulajdonosai. A CD Projekt RED már be is mutatta a letölthető tartalmakat: új lapokkal bővül a Gwent paklink, és kapunk egy új missziót is.